|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΩΝ
Αγαπητοί φίλοι,
Λόγω ότι δεν βλέπω να βάζω μαμά βαλίτσες, χαρίζω τις παρακάτω βάσεις για gs1200 (είναι σε άριστη κατάσταση). Όποιος τις πάρει θα χρειαστεί να αγοράσει και μια βίδα ίδια με αυτή που φαίνεται στη φωτό (επάνω δεξιά) γιατί την έχω χάσει. Φυσικά θα του στείλω την μία που έχω. Θα παρακαλούσα για λόγους διαφάνειας να επικοινωνήσουμε όχι με πμ αλλά μέσα από εδώ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΩΝ
Μπράβο φίλε για την κίνηση.
Είναι ένα καθόλου φτηνό ανταλλακτικό/αξεσουάρ, στο οποίο ίσως δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία όσοι το έχουμε αλλά αν το χρειαστείς και κληθείς να το πληρώσεις τότε το εκτιμάς. Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να ψάξω να βρω ένα 2ο ζευγάρι για να τις βάψω, αλλά καλύτερα να τις πάρει κάποιος που έχει ανάγκη και στένεμα. Μπράβο ξανά. Last edited by Translatoras; 03-10-2012 at 20:14. |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Καλημερα και μπράβο για την χειρονομία.Ενδιαφέρομαι για τις βάσεις
|
|
|||
|
|||
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου,
μου στέλνεις πμ με την διεύθυνσή σου και σου τις στέλνω. Α..μη ξεχάσω, θα χρωστάς κέρασμα στον Translatora. ΥΓ: Η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά !!! Last edited by ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ; 04-10-2012 at 19:36. |
|
|||
|
|||
Μπράβο Λευτέρη !!!
Last edited by Gasgs; 04-10-2012 at 19:45. |
|
|||
|
|||