|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ποιος ξερει που μπορω να βρω αυτο το υλικο...
Καλημερα σε ολους...
θα ηθελα να βρω το παρακατω υλικο στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει με μηχανες αλλα ολο και καποιος απο εσας μπορει να ξερει... ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το υλικο στην αγορα και που ισως θα μπορουσα να το βρω...εχω κανει μια μικρη ερευνα αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να βρω κατι... eFoam, all sorts of foam: STPE200 Ethafoam Ευχαριστω... Ευγενιος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιος ξερει που μπορω να βρω αυτο το υλικο...
αφρωδες υλικό είναι ευγενιε. .....Σπύρου πατση. .......φοαμ λέγεται ποιο πολύ το δουλεύουν από το εξωτερικό όταν έχουν φόρτωση κάποιο μηχάνημα και έχει ευαίσθητα Σημεία τα προστατεύουν με αυτό το υλικό......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θεολογε καλημερα και ευχαριστω για την βοηθεια, εχεις καποιο συγκεκριμενο μαγαζι, μιας και εισαι του επαγγελματος, ή να παρω σβαρνα την Σπυρου Πατση και να ρωταω...??? απλα δεν εχω δειγμα στα χερια μου για να τους το δειχνω... |
|
|||
|
|||
καλημέρα .........δεν έχω κάποιο μαγαζί συγκεκριμένα πρέπει να τον κανείς τον κόπο μάλλον.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ok κανενα προβλημα ευχαριστω και παλι, ελπιζω να καταλαβουν τι εννοω και να μην με κοιτανε σαν χαζοί.. |
|
|||
|
|||
Γνώμη μου είναι να αγοράσεις φελιζόλ στο πάχος που θέλεις και με κοφτερό μαχαίρι να τα φτιάξεις μόνος σου.
Η σε μια οικοδομή το βράδυ καθώς περνάς πάρε ένα. Κόστος είτε αγορά είτε να το δανειστής ελάχιστη……….. |
|
|||
|
|||
Mε διογκωμένη πολυστερίνη μου μοιάζει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απο Iκαρια πρεπη να εισαι που ολα ειναι δανηκα !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το συγκεκριμενο υλικο οπως λεει και η σελιδα στα τεχνικες ερωτησεις ειναι αφρος πολυουρεθανης.Σου παραθετω το λινκeFoamstore.com - The nation's leading source of foam Και ποιο κατω μια ιδεα απο Ελλαδασακουλάκια αέρος-αφρός πολυουρεθάνης Ελπιζω να βοηθησα!!! |
|
|||
|
|||
Iliko siskeuasias einai
|
|
|