|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Και ξανα BMW
Η γριά η κότα έχει το ζουμί.
Μπράβο ρε φίλε |
|
|||
|
|||
Μόλις βρεις τον αρ της μηχανής που πρέπει να βρίσκεται στη βάση των ωστηρίων, κοίτα στο κάτω μέρος της σελίδας που αφορά στα μονοκύλινδρα
Bench Mark Works:Serial Numbers |
|
|||
|
|||
Ωραία η γιαγιά, υπομονή και δύναμη να την κάνεις του κουτιού!
Υπάρχει η ανανέωση μιας παρόμοιας μηχανής ... Θα μπορέσεις να μάθεις από τον συνφορουμίτη πράματα http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CE%B1%C...-1951-a-39140/ Last edited by siraxanz; 27-06-2013 at 08:53. |
|
|||
|
|||
κκοουυκκκκλλααααα
|
|
|||
|
|||
ο αριθμος κινητηρα ειναι 202871 (r-24?) τον αριθμο πλαισιου που τον βρισκω?
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου καλορίζικο και καλοτάξιδο γιατί μην ξεχνάς ότι τέτοια μοτόρια είναι για ταξίδια και ας μην έχουν τις ανέσεις των τελευταίων μοντέλων. Η δική μου βοήθεια είναι αν θέλεις κάποιον ο οποίος έχει πραγματικά πείρα στις αναπαλαιώσεις να τον πάρεις ένα τηλέφωνο γιατί είναι απο αθήνα, και να σου δώσει μια γραμμή, ανταλλακτικά, μερικά τα φτιάχνει και μόνος του, ή ότι άλλο θελήσεις, μπορεί κάποιοι απο εδώ να τον ξέρουν είναι στο Ίλιον και τον λένε Περικλή Παπαμιχαήλ. Τον ξέρω 20 χρόνια και κάθε μέρα κάνει αυτή την δουλειά με πραγματικό μεράκι. Δεν ξέρω αν πρέπει να σου δώσω τηλέφωνο επικοινωνίας χύμα οπότε στείλε μου ενα μνμ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον σκελετό του r35 δεν τον γνωρίζω, κοίταξε όμως τις κάτω σωλήνες του σκελετού, αυτές που είναι παράλληλες με το έδαφος και την εξάτμιση. Στο κομμάτι πριν τις βάσεις των πίσω αμορτισέρ, καμιά 30 πόντους πριν από αυτά... Ίσως εκεί να βρεις κάτι, κάτω από ατελείωτα στρώματα μπογιάς..... Αν βέβαια ρωτήσεις τον τυπάκο που έκανε την ανακατασκευή στο link που σου ανέβασα παραπάνω, θα πάρεις πιό άμεση απάντηση.... |
|
|||
|
|||
Μολις ανακαλυψα και τον αριθμο πλαισιου. 238692
|
|
|||
|
|||
Ο αριθμός παραπέμπει σε σκελετό R25, που οι φωτό όμως δεν το υποστηρίζουν
Συνήθης πρακτική των παλαιότερων συνεργείων μας ήταν, να αντικαθιστούν με μαεστρία το τμήμα του σκελετού ή να παραποιούν τα νούμερά του ώστε να ταιριάξουν τα νούμερα με κάποια άδεια που είχε αγοραστεί σαν ένα απλό χαρτί.... Όταν υπήρχε η άδεια αλλά όχι η μοτό, το συνεργείο αγόραζε την άδεια και "έφτιαχνε" τα νούμερα στον σκελετό ώστε να ταιριάζουν με αυτά στην άσχετη άδεια.... Αν η δική σου είναι από αντικατάσταση μέρους του σκελετού, θα δεις δεξιά και αριστερά κοψίματα ή κάποια λάμα η οποία μπήκε για να (λέμε τώρα ) κολήσει ένα σπασμένο τμήμα του σκελετού....πες μας όμως που βρήκες το s/n του σκελετου... |
|
|||
|
|||
και ομως δεν υπαρχει το παραμικρο κοψιμο-ραψιμο,ουτε καμια λαμα
(το r-25 απο τι γνωριζω δεν εβγαινε ποτε με αυτον το σκελετο) υπαρχει περιπτωση το νουμερου πλαισιου να μην αντιστοιχει στον πινακα της ΒΜW για τον λογο του οτι φτιαχτηκε στην Ρωσσια και ειναι EMW? το μοτερ ενταξει ειναι bmw και στον αντιστοιχο πινακα μας λεει οτι ειναι R-24, Yπαρχει αντιστοιχος πινακας για τα ΕΜW? οσον αφορα το S.N ειναι ακριβως εκει που ειπες Βασιλη Last edited by BATALOS; 27-06-2013 at 23:26. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|