|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ 30 ΕΥΡΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
|
|
|||
|
|||
Εχω μια καταθεση με ονομα Ιωαννης Μ. (Δεν γραφω επιθετο) χωρις ενημερωση ομως. Ας μου στειλει ο καταθετης ενα μνμ για να ξερω το nickname.
Ευχαριστω! Sent from my GT-S7562 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Επειδη ανθρωποι ειμαστε μπορει κατι να τυχει,εαν καποιος θελεινα κανει καταθεση ηλεκτρονικα απο τωρα εως κ την Παρασκευη,εχω τη δυνατοτητα την ημερα της παραγγελιας να καλυψω καποιον αρκει ως την Παρασκευη το βραδυ να εχω λαβει ενα αντιγραφο της ηλεκτρονικης συναλλαγης.
Για οτιδηποτε στειλτε μου π.μ. Sent from my GT-S7562 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Ευλογία Κυρίου κ έλεος... εν Χριστώ αδελφή Μαρία.
Μόλις κατατέθηκαν τα χρήματα, στέλνω κ π.μ. Ο Θεός μαζί σου. |
|
|||
|
|||
Λοιπον, ενημερωνω πως εχει μεχρι ωρας η κατασταση μετα απο τις καταθεσεις, οπως φαινονται (σχεδον) χρονολογικα απο την τραπεζα μου.
Nikos Papadopoulos mpelimpasis paskos Bmw1150RT vagos vagkouf Mark Kostis-Gs sliv staga1200 Gagarin Arkas Gentleman omorfantras pantelvis frits Astakos82 vasilis.vasilis kouvos DatsNic peterv slane mpekas kostas papadopaidi Δεν μου εχει εμφανιστει ακομα στην αναλυση η καταθεση του christosg και περιμενω κ στοιχεια (nickname κυριως για να δω σε ποιον ανηκουν τα χρηματα) απο ονομα καταθετη Ιωαννης Μ. Περιμενω ενημερωση |
|
|||
|
|||
Ιωάννης Μ. ειμαι εγω.. Ευχαριστω Μαρία.. !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ελα καλε και σε "ψαχνω"!
Ναι,το'χουμε! |
|
|||
|
|||
Λοιπον,εχουμε και λεμε.Μεχρι ωρας η κατασταση μετα απο τις καταθεσεις, οπως φαινονται (σχεδον) χρονολογικα απο την τραπεζα μου:
Nikos Papadopoulos mpelimpasis paskos Bmw1150RT vagos vagkouf Mark Kostis-Gs sliv staga1200 Gagarin Arkas Gentleman omorfantras pantelvis frits Astakos82 vasilis.vasilis kouvos DatsNic peterv slane mpekas kostas papadopaidi Gianme Δεν μου εχει εμφανιστει ακομα στην αναλυση η καταθεση του christosg γι'αυτο δεν ειναι στη λιστα. |
|
|||
|
|||
Μαρία μόλις κατέθεσα κ για το δεύτερο τεμάχιο
το μελανό. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|