|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1200GS
παιδιά καλήμέρα. αρχίζω και γλυστράω. καμιά συμβουλή για ασφάλτινα λάστιχα?
ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1200GS
αν εισαι ευχαριστημενος με αυτα που ήδη φορας-συνεχισε με τα ιδια....
|
|
|||
|
|||
Άλλαξα πριν 1 εβδομάδα.
Είχα tourance exp και έβαλα michelin anakee 2. Είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο γιατί ζεσταίνονται πολύ ποιο γρήγορα και επειδή κινούμαι κυρίως μέσα στην πόλη είναι ιδανικά γιατί έχω άμεσα καλό κράτημα. Έχουν ποιο γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης στις στροφές ,ποιο ομαλή κύλιση και είναι ποιο αθόρυβα. Αυτά που αναφέρω είναι προσωπική εκτίμηση και βάσει του δικό μου οδηγικού στυλ. |
|
|||
|
|||
με τα Dunlop της μαμας 11.000 km πριν 20 ημέρες έβαλα michelin anakee II και θα συμφωνησω με τον angpass, πολυ καλο λάστιχο
|
|
|||
|
|||
εγω εχω metzeler και τωρα αρχιζει και γλιστραει το πισινο και ασ εχουν περασει μολις 2000χλμ!!
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκι επειδή το έψαξα πολύ και εγώ το θέμα με τα λάστιχα και μάλιστα πριν λίγες μέρες τα άλλαξα, άκου και την δική μου άποψη...
Αν η χρήση σου είναι μέσα στην πόλη θα προτιμήσεις ή τα Metzeller Exp ή τα Michellin Anakee...Και τα δύο είναι καλά λάστιχα και είναι ιδανικά για μέσα στην πόλη αφού όπως προείπε και ένας φίλος ζεσταίνονται γρήγορα... Αν όμως θέλεις περισσότερο η χρήση τους να είναι για ταξίδια τότε σου συνιστώ το Conti Trail που είναι πάρα πολύ καλό λάστιχο... |
|
|||
|
|||
Τα exp δεν τα αλλάζω !!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
για γρηγορες αλλαγες battle wing 100%
|
|
|||
|
|||
Τα φορουσα και ειναι πολυ καλα λαστιχα. Τωρα φοραω τα trail wing, τα οποια ειναι εξισου καλα και μπαινεις και λιγο χωμα, |
|
|||
|
|||
η dunlop εβγαλε ενα πολυ ωραιο λαστιχο με βαση τα λεγομενα των περιοδικων και πολυ ωραιο πελμα.εγω για εκει με βλεπω.τωρα φοραω τα pirelli scorpion τα οπια και προτεινω ανεπιφυλακτα.το μονο μειον ειναι οτι τρωγωνται ευκολα.εμενα 12000 κρατησανε.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΑΝΤΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1150 | siraxanz | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 30-03-2010 08:31 |
ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ | allen | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 05-11-2009 10:29 |
R 1200GS | LEADER | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 29-09-2009 10:34 |
top box bmw 1200gs | gormns | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 01-08-2009 22:29 |
Φώτα Xenon ΓΙΑ 1200GS 09? | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 28-05-2009 16:11 |