|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συναντηση Βολιοτων...
Μετα τα εκτροπα που συμβαινουν στην πρωτευουσα μας, θεωρω πως πρεπει να ακυρωσουμε αυτη την συναντηση.
Εγω προσωπικα δεν θα μπορεσω να παρευρεθω ουτος ή αλλος. |
|
|||
|
|||
Δυστηχώς θα συμφωνήσω και εγώ...
Το σκεφτομουνα εδω και ώρα, αλλα με πρόβαλε ο ΑΛΕΧ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ.. !!!! (Φόρος τιμής στους αδικοχαμένους υπαλληλούς της τράπεζας) ΑΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ |
|
|||
|
|||
λυπηρο αυτο που εγινε αν και προσωπικα νομιζω δενεχει να κανει τιποτα μ αυτο που κανονισαμε,,,θα εχουμε και θεμα για συζητηση,
οπως αποφασισετε παιδες.εγω παντως θα την εκανα τη βολτα,, να μη στησουμε και τον argi,,,,,,, |
|
|||
|
|||
με προλαβες argi ,τοτε το κανονιζουμε την επομενη!!!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά έγω ήδη είμαι έτοιμος, (μιας και είμαι δουλειά αυτή την στιγμή), αλλά με θλίβουν πολύ αυτά τα γεγονότα, (αν και αναμενώμενα νομίζω)...
ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ..... ΑΡΓΥΡΗΣ |
|
|||
|
|||
Ας εκφράσουν και οι υπόλοιποι την γνώμης τους...
Και εγώ είμαι φτιαγμένος για βόλτα, αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ , και αυτό το γεγονός με χάλασε αρκετά.... |
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΕΛΟΣ. (ΛΟΓΩ ΓΕΓΟΝΩΤΩΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΛΜ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ... ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ |
|
|||
|
|||
Λυπάμαι για τα απαίσια γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας, καλά κάναμε και ματαιώσαμε την βόλτα μας σήμερα. Έχουμε άπειρες εβδομάδες για υπέροχες συγκεντρώσεις. Όρεξη να υπάρχει.
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συναντηση Βολιοτων vol.3 - Τετάρτη 14-4-10 - ώρα 19.00 | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 18-04-2010 19:43 |
Συναντηση Βολιοτων vol.2 | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 10-04-2010 12:58 |