|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εμβέλεια συναγερμού
Παίδες να κάνω μία ερώτηση;
Έχω τον συναγερμό μαμά σε ADV 2009 με RDC. Τί εμβέλεια έχει ο δικός σας γιατί ο δικός μου πάνω από 20-25 μέτρα δεν πιάνει..Λίγο δε είναι; |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Εμβέλεια συναγερμού
Προφανώς, ΔΕΝ μιλάς για τον συναγερμό,
αλλά για το κοντρολάκι ενεργοποίησης .... ή όχι ??? Αν ναι, μια χαρά απόσταση είναι .... Να σκεφτείς ότι, αν "έπιανε" από μακριά, θα μπορούσαν να στον "ανιχνεύσουν/σπάσουν" και από μακριά ....
|
|||
|
|||
Ναι για το κοντρολ.
Απλώς μου φαίνεται λίγο γιατί στην προηγούμενη GS μου είχα steelmate και επιανε από απίστευτη απόσταση. |
|
|||
|
|||
αν σου λειτουργεί στα 25 μέτρα είσαι από τους.....τυχερούς.....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
TELEIA TA 25 METRA EMENA DEN PIANEI STA 10
|
|
|||
|
|||
10; Ποια 10; Σιγά μην πιάνει στα 10!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Πω Πω....
Τελικά τυχερός είμαι..... Και εγώ από τα 25 μέτρα πίάνει χωρίς να φυσάει.. Τί το ήθελα και άνοιξα το θέμα |
|
|||
|
|||
Η μαμα BMW οντας ευαισθητη σε θεματα ακτινοβολιας, εχει περιορισει την εμβελεια του συναγερμου της. Δε φταιει λοιπον ο συναγερμος σου αλλα η BMW. Κι εγω στην αρχη αλλαξα τρεις φορες μπαταρια νομιζοντας οτι ειναι ελλτωματικη, μεχρι που μου σφυριξαν το μυστικο...
Μπορει οι αλλοι συναγερμοι να οπλιζουν/αφοπλιζουν απο μεγαλυτερη αποσταση, ομως εγω κοιμαμαι ησυχος το βραδυ διοτι ο δικος μου ειναι 'πρασινος' ! |
|
|