|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα ήθελα να μοιραστώ.,.,.,.,.
Όλα τα λευτά Φίλε ...........
|
|
|||
|
|||
το γελιο με αυτους τους παππουδες στην ελλαδα ειναι σαν τους αντηστασιακους....η μισοι ητανε στην αντησταση και η αλλοι μηση ειχανε απο μια bmw τωρα που πηγανε ολες αυτες οι bmw δεν ξερω οπους και οι τοσοι αντηστασιακοι που υπηρχαν τοτε...ειναι ωραιο ομως να ζεις μεσα απο φωτο ονειρα και μυροδιες!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
. . . Άλλα που να ψάχνεις σκάλα για να τον ανεβάσεις Μου χει τύχει, όπως και σε πολλούς άλλωστε και είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να μιλάς μαζί τους. 2.000 δραχμές την πήρε ο παλιατζής, γυαλισμένη, αγρατζούνιστη, ασκόνιστη και με καλάθι. Την θυμάμαι στην αυλή μας, όπως και της ατελείωτες ώρες που καθόμουν πάνω της κάνοντας: Βρουουουουμμμ. . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όντως όμορφες ιστορίες Χρήστο και Αργύρη.
|
|
|||
|
|||
Εμείς και θα ζήσουμε και θα γεράσουμε.
Τα boxer με φοβίζουν…. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όταν ακούω τέτοιες ιστορίες.,.,., [/QUOTE] εισαι μια ευαισθητη αναρχοαυτονομη ψυχουλα......
|
|
||||
|
||||
.... KAI συγκινητικές ...
|
|||
|
|||
λοιπον δεν θα το πιστεψεις αλλα τον ιδιο παππου τον συναντησα εξω απο το μαγαζι μου στην σβωλου στη ναβαρινου.ημουν με ενα φιλο μου αυτος rt1200 και εγω με το gs και μιλουσαμε.μας επιασε στην κουβεντα και μας ειπε πως ηταν απο τους λιγους που ειχε μηχανη τετοια εκεινο τον καιρο.για την δικια μου δεν πιστευε πως ειναι bmw και του λεμε δεσ τον κινητηρα ειναι boxer.ρε τι μικρος που ειναι ο κοσμος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Είπα να το μοιραστώ μαζί σας.. | Slane | Διάφορα | 3 | 24-02-2011 00:10 |
Θα ξυπνήσουμε????? | Mexicanos | Διάφορα | 6 | 07-04-2010 14:07 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 23:24 |
Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει) | NLS | Καλώς ήλθατε | 47 | 07-01-2010 21:43 |
Θα ήθελα την γν'ωμη σας | chgouras | Μπότες | 11 | 13-10-2009 17:48 |