|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Από τον ΚΑΝΑΠΕ
Από τον ΚΑΝΑΠΕ Η πολυδιαφημισμένη από τα ΜΜΕ αρμάδα του σοφού στις 6 και στις 8 Μαΐου θα δει από την TV τον Παναθηναϊκό να σηκώνει το 6ο Ευρωπαϊκό. Όταν βγάζεις γλώσσα, αργά ή γρήγορα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και σου κόβεται. Έτσι την έπαθε και ο Ολυμπιακός. Παραμυθιάστηκε από τις αντικειμενικές εφημερίδες μετά τη νίκη στο πρώτο ματς επί της Σιένα, είδε το δένδρο και έχασε το... δάσος. Και δεν είναι μόνο αυτό, στα άλλα τρία ματς που ακολούθησαν έχασε και την μπάλα, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από την ιταλική ομάδα. Έτσι, οι λαλίστατοι Αγγελόπουλοι, ο σοφός με το βαμένο μαλί, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο φραγκοΣπανούλης και οι υπόλοιποι λιμανίσιοι στις 6 και στις 8 Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από την τηλεόραση τον Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη να σηκώνει το 6ο Ευρωπαϊκό. Περαστικά και με τις... υγείες σας |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από τον ΚΑΝΑΠΕ
Ευχαριστούμε παιδιά!
Jefe |
|
|||
|
|||
Επειδή είσαι φίλος δεν πάει για σένα Θανασάκο,στον Ντινόπουλο και τον Δέρδα πάει,αυτοί βγάζουν γλώσσα
|
|
|||
|
|||
Κ Α Ν Α Π Ε Σ ! ! !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ήθος κ´ το φίλαθλο πνεύμα του Θάνου το γνωρίζουμε όλοι !!!
|
|
|||
|
|||
....μια card postal κι απο μένα !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πιο καλά να βγάζεις γλώσσα, παρά να την καταπίνεις και να περιμένεις σαν "αδελφούλα" το αποτέλεσμα για να μιλήσεις ..... καλή επιτυχία στην Βαρκελώνη |
|
|||
|
|||
Έχουμε τιμή και χαρακτηριστικά(διαστάσεις,ύφασμα..) για τον καναπέ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
O "Ταπετσέρης" Ζοτς έχει ότι θέλετε... σε δέρμα... σε σουέτ... μεγάλους... μικρούς... κ.ο.κ.
|
|
|||
|
|||
Θέλω έναν 6θέσιο και στο πουφ(ναι θέλω και τέτοιο) θέλω το ανάγλυφο του γουρλομάτη πικραμένου πρόεδρα..
Γίνεται |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλουν τον προϋπολογισμό... και τον ψηφίζουν | gsmaniac | Επικαιρότητα | 2 | 22-12-2010 03:06 |
CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 11:50 |
Από την ομιλία του Ιαβέρη στην Ερμούπολη. Αξίζει τον κόπο να διαβαστεί! | highwaystar | Διάφορα | 8 | 08-05-2009 16:05 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |