|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...
Απόσπασμα:
Για μάθε με να διαβάζω και μένα. Άσε τους φίλους μου. Εγώ γράφω, εγώ σε ρωτάω. Μπήκες, χλεύασες, προσέβαλες και για ανεξήγητο λες πράγματα που δεν υπάρχουν εδώ γραμμένα. Εσένα τελικά ποια είναι η άποψή σου για τους αστυνομικούς που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες και κράνη; Θα την πεις, ή θα μπαίνεις σε αυτό το ποστ και θα γράφεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το θέμα; Θέλεις να κάνουμε κάποια ειδική συμφωνία και σύμβαση με σένα για να μας πεις; Όταν σταματήσεις να παίζεις την κολοκυθιά, είμαστε όλο μάτια να σε διαβάσουμε. Σταματάω εδώ γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Εκτός αν όντως δεν καταλαβαίνεις, οπότε δεν περιμένω να απαντήσεις ποτέ. |
|
|||
|
|||
Συναδελφική αλληλεγγύη ??? που την ειδές αυτήν εκ μέρους μου ??? Διάβασε ξανά την πρώτη γραμμή του πρώτου ποστ μου (Νο 21) και μετά σχολίασε… άκου αλληλεγγύη για έναν βλάκα που φορά στολή πάνω σε βαρκαντερο …. Τον απαξιώνω από την πρώτη παράγραφο, αλλά μερικοί επιμένουν να διαβάζουν μόνο ότι θέλουν …και θέλουν να διαβάζουν μόνο τις απαντήσεις μου (ποστ 21,27,28) στις συκοφαντίες , αισχρές φράσεις τους και βρισιές που βέβαια ξεχνάνε ότι γράφουν… (ποστ 2,3,5,6,7,9,13,22,31,33..) και παρά την <πυροσβεστική> παρέμβαση (ποστ 14,25) των υπευθύνων αυτοί ..απτόητοι ! Εδώ ο gemara έφτασε σε τέτοιο επίπεδο μαντικών ικανοτήτων που <<είδε>> ότι δεν έχω ούτε τα μισά συντάξιμα χρόνια του…. Εάν αυτός έχει 60! συντάξιμα …έπεσε μέσα …άντε κι ένα τζοκερ…
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στις 30/8 ώρα 16:03 ποστ 22 γράφεις << Ο κόσμος τό' χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι, ότι το σύνολο των μοτοσυκλετών που κινούνται χωρίς πινακίδες, ανήκει σε ένστολους αστυνόμους. Δεν πληρώνουν δε, ασφάλειες και τέλη, οπότε το κράτος στερείται σημαντικό ποσό από φορολόγηση.>>
Και 20 λεπτά μετά … 30/8 ώρα 16:23 ποστ 29 γράφεις << Βασίλη κανέναν δεν κατηγορώ αδιάκριτα. Μιλάω για τους συγκεκριμένους που τους είδα με τα μάτια μου και τους άκουσα με τ´ αυτιά μου.>> Φάσκεις και αντιφάσκεις ? Τώρα έμαθες να διαβάζεις ? Τώρα αποκαταστάθηκε η μνήμη σου ? |
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
Απόσπασμα:
Ποστ 21, πρώτη γραμμή την οποία έχεις βάλει και σαν πρώτη παράγραφο: Απόσπασμα:
Ποστ 21 το αναφέρω ξανά γιατί το αναφέρεις ξανά: Απόσπασμα:
Σε τι ακριβώς απαντάς;;; Ποστ 27: Απόσπασμα:
Ποστ 27: Απόσπασμα:
Ποστ 2: Απόσπασμα:
Ποστ 3: Απόσπασμα:
Ποστ 5: Απόσπασμα:
Ποστ 6: Απόσπασμα:
Ποστ 7: Απόσπασμα:
Ποστ 9: Απόσπασμα:
Ποστ 13: Απόσπασμα:
Ποστ 22: Απόσπασμα:
Ποστ 31: Απόσπασμα:
Εκτός αν νομιζεις ότι πρέπει να γράφουμε σαν απόφοιτοι Παρθεναγωγείου ή θεωρείς τις παπ@ριές αισχρή φράση... Αν είσαι τόσο υπερευαίσθητος, καλύτερα μη μπαίνεις σε τέτοια ποστ με "αγροίκους" σαν κι εμάς... Ποστ 33: Απόσπασμα:
Παρόλα αυτά και στο τελευταίο ποστ σου (52), συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι τα γραφόμενά μου, επικεντρώνεσαι με επιμονή σε εμένα και στο τι κάνω εγώ, , και κάνεις το ίδιο για το οποίο με κατηγορείς εμένα, μαντεία δηλαδή!!! Αγαπητέ, επειδή όλα αυτά γράφονται δημόσια και παραμένουν, βλέπεις ότι πολύ καλά ξέρουμε και να γράφουμε και να διαβάζουμε, α μη τι άλλο, μια ζωή η δουλειά μας αυτή ήταν και συνεχίζει και στην τωρινή δουλειά αυτή να είναι. Είνα απορίας άξιον το γιατί πήρες πάνω σου και προσωπικά όλο το θέμα, κάτι που δεν απασχόλησε κανένα μας. Δεν γνωρίζω ακριβώς τα καθήκοντά σου και με το τι ακριβώς ασχολείσαι επαγγελματικά, πέραν του ότι σε αποκαλεί συνάδερφο ο gsmaniac των ένστολων, εύχομαι όμως και το ελπίζω, αν δεις παρόμοια περιστατικά στο δρόμο, να πράξεις αυτό για το οποίο έχεις δώσει όρκο. |
|
|||
|
|||
Είναι προφανές ότι έχεις χάσει κάθε επαφή με αυτά που γράφεις….
Όπως τα λες είναι … αλλά όταν δεις να γράφεται κάπου, κάτι τέτοιο <Αυτά τα τσογλάνια οι πιλότοι του ναυτικού, ο κόσμος το΄χει τούμπανο …. κάνουν βόλτες τις γκόμενες με τα ελικόπτερα και βγάζουν τα σάπια αποθεμένα τους στους στρατευσίμους ….. αλλά δεν θα πετύχω έναν , θα τον πη…ξω σαν 1000 τουρκαλάδες…> δεν θα αντιδράσεις …όχι …όχι… δεν θα αναφέρεται πουθενά ο gemara …. Σου ζήτω να στοιχειοθετήσεις αυτά που αναφέρεις ….τίποτα …κόκκαλο … και τι πετάς ? Ότι ο μοτοσικλετιστής στο βαραντερο που φαίνεται να φοράει στολή …. δεν φόραγε αλλά απλά στο είπε …. Δηλαδή μπορεί να σου είπε ψέματα ή τίποτα και δημιούργησες όλο το θέμα από το μυαλό σου…. Όπως και όλα τα υπόλοιπα περί … τελών κυκλοφορίας … ανασφάλιστων …συντάξιμων χρονών …κ.α. … Απλά δεν υπολόγισες ότι κάποιος θα αντιδρούσε και σου χάλασε το ... όνειρο … συνέχισε έτσι …καλά πας… Last edited by TEOSS; 06-09-2011 at 06:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
http://www.romvos.edu.gr/baseis/baseis_el02.pdf |
|
|||
|
|||
ωχ παιδια παλι τα ιδια.εσεις τα κανετε ολα καλα και στη ζωη σας και στην εργασια σας και ολα τ αλλα τα κρινεται και τα κατακρινεται.σε αλλη χωρα ζειτε εσεις?σε ολους τους τομεις αυτο το κρατος ειναι ενα μπαχαλο και μεις οι ιδιοι ειμαστε οι χειροτεροι που καθομαστε χωρις να αντιδρουμε.απο που να ξεκινησει κανεις και που να τελειωσει.τα ιδια και τα ιδια καθε φορα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δόξα τω Θεώ, επαφή δεν έχω χάσει ακόμη καμία και όπως καταλαβαίνεις οι ειρωνείες και η χλεύη που κάνεις στο θέμα, σε εκθέτουν διαρκώς. Σε ότι αφορά την στοιχειοθεσία μου σε αυτά που παρουσιάζω, πέραν του οφθαλμοφανούς των φωτογραφιών, σου λέω: 1) Τους ρώτησα και μου είπαν οι ίδιοι ότι είναι αστυνομικοί. 2) Πάρκαραν τις μηχανές τους ακριβώς δίπλα σε 2 αστυνομικές μηχανές στην καφετέρια και χαριεντιζόντουσαν γελαστοί με τους εκεί αστυνόμους. Εκτός αν όλα αυτά ήταν μια ειδικά για μένα στημένη σκευωρία, με στημένους ξεκράνωτους αναβάτες σε μηχανές χωρίς πινακίδες και κομπάρσους ντυμένους αστυνόμους, που με περίμεναν να περάσω και να τους δω. Μετά βέβαια, επινόησα όλα τα παραπάνω... Ποιον κοροϊδεύουμε; Πες μου εσύ, που είσαι έννομος και δεν διανοείσαι να κυκλοφορείς τη μοτοσυκλέτα σου χωρίς πινακίδες και φοράς πάντα το κράνος σου, αν σου βάσταγε να παρκάρεις έτσι δίπλα από αστυνόμο και δε φοβόσουν ότι θα σε έκανε να το θυμόσουν για την υπόλοιπή σου τη ζωή ώστε να συνετιστείς και να μην το ξανακάνεις;;; Εκτός εάν, επαναλαμβάνω εκτός εάν υπολόγιζες στην κακώς εννοούμενη αλληλεγγύη. Μάλλον ονειρεύομαι και όλα αυτά συμβαίνουν σε κάποια άλλη χώρα. Το τι είναι προφανές μέσα σε αυτό το θέμα, είναι γραμμένο και το διαβάζουν όλοι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
One can only be angry with those he respects, λες στην υπογραφή σου. Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα, γιατί δεν το εφαρμόζεις και χαλάς την ζαχαρένια σου? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 09:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 14-10-2010 00:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 23:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 16-01-2009 00:31 |