|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Pet Shop???
Με ένα τσουβάλι τρώει ένα μήνα το ζωντανό.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν κάνω λαθος με διορθώνετε.... Σε κάθε περιπτωση και για κάθε τύπο διαροφής καλό είναι να διαβάσει κανείς λίγο σε εξειδικευμένα site που υπάρχουν πολλά |
|
|||
|
|||
Akyla, δεν είναι έτσι...
Πρέπει να δίνεις φρούτα, λαχανικά, αυγά, εντόσθια κρέατα κτλ σε συγκεκριμένες ποσότητες και συγκεκριμένες ημέρες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι "δίνουμε κανά ψαράκι για ω3", γι'αυτό είπα και στο πρώτο μου ποστ ότι θέλει διάβασμα η συγκεκριμένη μέθοδος. Παρόλαυτά, αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί ευχαρίστως να του στείλω ένα excel που υπολογίζει εύκολα τι και πως. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απλά είπα οτι τα λοιπα κρέατα εκτος του κοτόπουλου πρέπει να μπούν 35 ημέρες κατάψυξη πριν τα δώσεις...δεν διαφωνώ μαζί σου...πάντως και το ψαράκι που και που δεν κάνει κακό Feeding fish to your dogs and cats |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην ύπαιθρο αν πετάξεις ένα ψοφίμη υπάρχουν οι "καθαριστές" της φύσης, άλλα ζώα που τρέφονται με αυτό. Μια φορά ένας φίλος θέλησε να μου χαρίσει ένα κουτάβι ακριβής ράτσας, παρά να το πουλησει φθηνά σε άλλους. Όταν μου είπε τις υποχρεώσεις μου προς το σκυλάκι αισθάνθηκα σαν να επρεπε να υπογραψω για στεγαστικό δάνειο. Φυσικά δε το δέχτηκα. Στη πόλη η απωλεια ενος σκύλου μοιάζει με απωλεια ενός οικογενειακού μέλους, πολλές φορές όχι άδικα. Στην αγροτια η απώλεια ενός ζώου μοιαζει φυσιολογική που μπορεί να συμβεί ανα πάσα στιγμη και αντιμετωπίζεται πιο ψυχραιμα. Γι αυτό όσοι έχουν κάποια καλή ράτσα για τα δεδομένα τους, ποτέ δεν έχουν ένα μόνο ζώο, προσπαθησουν να κρατήσουν το σόι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολύ σωστά.έτσι είναι τα πράγματα στο χωριό. ιδίως με τις γάτες που με τα τόσα φίδια που κυνηγάνε,είναι στην κατηγορία "αναλώσιμα". δεν προλαβαίνεις τουλάχιστον με τις τελευταίες να αναπτύξεις φιλίες. Ενδεικτικά αναφέρω πως τον Μάρτη είχα περίπου 15 γάτες.τώρα έχω 8 απο τις οποίες οι 4 γεννήθηκαν τον ιούλιο. αλλά τον χειμώνα θα κάνω πάλι "κάβα" |
|
|||
|
|||
Επίσης δεν δινουν ονομα σε πολλά ζώα αν δεν τα έχουν σε ιδιαιτερη αδυναμία, ετσι αν ρωτήσεις πως λένε το σκύλο σου θα σου πουν "σκύλο" πως θες να τον λένε.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άρθρο 99 και για το e-Shop.gr | frits | Επικαιρότητα | 21 | 24-06-2011 23:00 |
M TEC Online Shop | antonis1150GSA | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 06-06-2011 22:59 |
on line shop tei.....de ??? | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 29-12-2009 23:04 |