|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σαββατοκύριακο ΒΟΛΟ-πηλιο--3/4-Δεκεμβρη
Για να δούμε...
1. ilias vara 2. mikearmy 3. nikos-x 4. gsmaniac 5. thanasismk1 6. syan 7. HAWK 46 8........ Υπ' όψιν τα 2 απο τα 7 δωμάτια είναι διαμερίσματα με 2 κρεββατοκάμαρες το καθένα που αν θέλετε εγώ παίρνω το ένα μαζι με τον HAWK 46. Για τούς υπόλοιπους να ξέρουμε άν υπάρχουν μονοί και βλέπουμε..άλλωστε ο ιδιοκτήτης μου είπε οτι μπορεί να συνεργαστεί και με κάποιο διπλανό ξενώνα..! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έιμαστε και ζευγάρια , πρέπει να μπουν και τα άλλα ονόματα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μήπως έτσι αποξενωθούμε από την παρέα του Βόλου?, επειδή άκουσα για τσιπουρα και ούζα το βραδυ του Σαββάτου...μετά δεν είναι ότι και καλύτερο να οδηγας (βεβαια υπάρχουν και τα ταξι...). Τέλος πάντων εγώ θα δώσω την ψήφο στον Ηλία σε ότι αποφασίσει, μια και αυτός είναι ο συντονιστής του τρέχοντος έργου! εγώ ακολουθώ απλά βάλτε ένα μπουκάλι τσίπουρο μπροστά να με καθοδηγεί! Last edited by silvestros; 28-11-2011 at 15:18. |
|
|||
|
|||
Βλεπω μινι Πανελληνια στο Βολο και στα περιχωρα..
Κι αν δεν ηταν και η ΔΕΗ... |
|
|||
|
|||
Δεν χρειάζονται τα άλλα ονόματα μόνον το μονός - διπλός..!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι μην μου παρετε το αξιωμα σας παρακαλω γιατι θα στεναχωρηθω και θα το ριξω στο ποτο,,.,.,.,.,. υπαρχει ενα θεματακι με τα παιδια απο τον βολο που μας περιμενουνε και απο οτι ξερω ειναι αρκετοι αλλα καλη διαθεση να υπαρχει και θα τα συντονησουμε ολα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι δεν μας γουσταρουνε εμας τους Αθηναιους....?????
|
|
|||
|
|||
δεν το επιασα το υπονοουμενο .,.,.,. δηλωσες συμετοχη?????? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 201 | 12-12-2010 06:56 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010! | manosamos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 222 | 05-12-2010 05:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009 !!! | S.T | Μια καλημέρα είναι αυτή | 69 | 27-12-2009 04:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 51 | 13-12-2009 04:01 |