|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή φερμουάρ μπουφάν
Θα έσκαγα εάν δεν το έβρισκα !
Το μέλος μας είναι η Τίνα ! www.ridersartandcraft.gr Καλή επιτυχία !!! Εάν μάλιστα πείτε ότι πάτε απ' το GS Forum, θα έχετε και έκπτωση ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
, πάω σήμερα και σας λέω. |
|
|||
|
|||
Έκανα την δουλειά μου πολύ καλά στο Dirty wash home. Ευχαριστώ πολύ Στράτο. Πολύ καλή υποδοχή - επεξήγηση - συμβουλευτική μείωση κόστους από τα €50 στα €10 - και παραλαβή, με τηλεφώνημα, 2 μέρες πριν την συμφωνηθείσα. Δημήτρη στην συμφορουμίτισα πήγα, αλλά ήταν αρκετά ακριβότερη και άλλαζε το μεταλλικό φερμουάρ με πλαστικό. Ενώ στο Dirty μου πρότειναν απλή αλλαγή του 'οδηγού’ του φερμουάρ, με μόνο €10. Προς το παρόν δουλεύει τέλεια. Επίσης βρήκα πολλά μεταχειρισμένα μπουφάν και παντελόνια σε πολύ καλή κατάσταση προς πώληση. Τιμές λογικότατες για δερμάτινο μπουφάν σε άριστη κατάσταση €70. Καταραμένη κατάσταση… Last edited by ckk; 05-04-2012 at 22:04. |
|
|||
|
|||
Προς αποφυγη παρεξηγησεων, νομιζω οτι καλο θα ηταν να δοθουν καποιες διευκρινησεις.
Πρωτον, δουλευουμε ολα τα ειδη φερμουαρ , 3,5,7,8 και 10 χιλ. , ριρι, σπιραλ,μεταλλικα,υδροφοβα,αμεσης απελευθερωσης (πυροσβεστων), κρυφα.Ο λογος που προτεινουμε-συστηνουμε τα πλαστικα (ριρι,σπιραλ) αντι των μεταλλικων ειναι διοτι εχουν τριπλασια αντοχη στο χρονο. Δευτερον, την αλλαγη φερμουαρ σε ολα τα πλαστικα και μεταλλικα φερμουαρ την χρεωνουμε 25€ ενω την αλλαγη του οδηγου ή κλειδιου την χρεωνουμε 5€. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και γιατί δεν μου το προτείνατε ρε παιδιά? |
|
|||
|
|||
Διοτι στο συγκεκριμενο μπουφαν το προβλημα το εχει το φερμουαρ και οχι ο οδηγος.Η αλλαγη οδηγου θα ηταν μια προσωρινη λυση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα το έκανα. Αν όντως φανεί η λύση προσωρινή, θα στο φέρω για πλαστικό. |
|
|||
|
|||