|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κατανάλωση C650GT
Έχω διαπιστώσει από συνεχείς μετρήσεις ότι η κατανάλωση μέσα στη πόλη(μόνο)του σκούτερ C650GT είναι 9λ/100χλμ και η αυτονομία περίπου 140 χλμ ανά γέμισμα.
Επειδή μου φαίνεται υπερβολική περιμένω διασταύρωση στοιχείων από άλλους ευτυχείς ιδιοκτήτες του σκούτερ. Κατά τα άλλα πολύ καλό. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατανάλωση C650GT
κατι δεν παει καλα εχω μια εντυπωση!!!!!!
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=Albatros;878349]Έχω διαπιστώσει από συνεχείς μετρήσεις ότι η κατανάλωση μέσα στη πόλη(μόνο)του σκούτερ C650GT είναι 9λ/100χλμQUOTE]
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω, ο κατασκευαστής δίνει 6,1λ/100χλμ για ταχύτητα 120χλμ/ώρα, μέσα στην πόλη του Ηρακλείου σταμάτα-ξεκίνα ίσως ανεβαίνει.
Έχω λιγα χλμ (2500 περιπου) και δεν ξερω αργότερα αν πέσει... |
|
|||
|
|||
Νικο ξαναβγαλε το Κ1300 R ,
|
|
|||
|
|||
πλάκα κάνεις. ...υπερβολικά νούμερα. ..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Kαλησπέρα.Έχω το εν λόγω σκούτερ 4 μήνες περίπου.Η κατανάλωση του μέσα στον Πειραιά σταμάτα ξεκίνα συνέχεια για δουλειές δεν ξεπέρασε ΠΟΤΕ τα 7,2λίτρα.
Όταν μάλιστα βγήκα κ εκτός πειραιά κ είχα μικτές διαδρομές όπως συγγρού που πας πιο άνετα κ πιο γρήγορα πάλι πάντα μιλάω εντός κέντρου-Αθήνας έπεσε στα 5,3-5,7λίτρα κ του έχω κ akrapovic. Μια δυο φορές που βγήκα εθνική κ αττική οδό (όχι ταξίδι) έπεσε στα 4,7-4,9λίτρα. Ελπίζω να βοήθησα. |
|
|||
|
|||
9 λίτρα;;;;;;;;;;;
..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελευταίες μετρήσεις μου έδωσαν, 150 χλμ μέχρι να ανάψει λαμπάκι εντός πόλης Ηρακλείου (μόνο) και 280 !!!! εκτός πόλης σε επαρχιακό δρόμο. Από την BMW μου είπαν οτι λόγω βάρους και συνεχών στάσεων εντός πόλης η κατανάλωση είναι διπλάσια. |
|
|