|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι ωραίο μηχάνημα,κακά τα ψέμματα,για μακρινές διαδρομές και άνετες ειναι ενα κι ενα. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 3 χρόνια αναμονή…
Βάγγο μου καλοτάξιδη και πάντα όρθιος φίλε...Εγώ εχω κανένα εξάμηνο που το σκέφτομαι,οπότε έχω άλλα 2,5 χρόνια για να κάνω το όνειρο πραγματικότητα...Αμα δεν είχα αλλάξει το αυτοκίνητο φέτος δεν θα το σκεφτόμουνα καν...Αντε να βρεθούμε και από κοντά να τα πούμε καμμιά μέρα!!!
|
|
|||
|
|||
σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδη και να έρθουν έτσι τα πράγματα ωστε κάποια στιγμή να την χαρείς και αυτή στο εξωτερικόν....
|
|
|||
|
|||
Καλοταξιδη η νεα μοτοσυκλετα..
Και οτι ονειρευτηκες, μαζι της να το ζησεις |
|
|||
|
|||
Μπράβο φίλε! Καλά έκανες!!!!!!
Πολλά κι ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι! |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι η Κουκλαρα σου
Εκανες την καλύτερη επιλογή. |
|
|||
|
|||
Τελικά κάτι πρέπει να συμβαίνει με το μαγικό νούμερο 3..... Σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου στα τρία χρόνια,πάνω-κάτω, αλλάζουν "μοτοσακό".... Κάτι τρέχει,δεν εξηγείται διαφοτετικά!Ούτε εγώ τη γλύτωσα βεβαίως βεβαίως,στα τρία χρόνια παρά ένα μήνα χώρισα την "γυναίκα" μου (honda) και παντρεύτηκα την "κοπέλα" μου και νέο έρωτά μου!Ξέρεις είναι σαν τον γεροντοέρωτα,σου κτυπάει κατακέφαλα....
Φίλε μου σου εύχομαι πολλά και ασφαλή χλμ,να χαρείς τον καινούριο σου "έρωτα" και καλούς απογόνους....εεεε καλά ταξίδια ήθελα να πω!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ |
|
|||
|
|||