|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KTM 1190...με 270χλμ/ωρα...
Είδατε που τα λέω εγώ
Λ7 υπάρχουν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οτα ειχα το ΚΤΜ gs600 replica (rotax) το τι περασα δεν μπωρης να περασει απο το μιαλοσου,το τι εκανε ? μεχρη κε σουζα με πεμτη ταχητιτα αλλα ομως οταν εμενε αστα....αρκη να αναφερω οτι μου κοπηκε ελατηριο βαλβηδας εισαγωγης, κε τα γκαζια γκαζια ,για να παρη μπρως ηθελε αγιο ευχελεο τεληκα ανακαληψα τα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΜW,ξεκηνησα με Κ100rs 16v κε δεν θυμαμε να ειχα ποτε μηχανηκο προβλημα |
|
|||
|
|||
ναι αλλο ο ελικας,και αλλο το πορτοκάλι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.... |
|
|||
|
|||
αέρααααααα
|
|
|||
|
|||
Αν και δεν συμφωνώ με τον τρόπο οδήγησης ο τύπος έχει τα κότσια.
Βέβαια είναι και το εργαλείο που έχει στα χέρια του Αξιόπιστο. Δεν φοβάται μην του φύγει κάνα σταντ στο δρόμο................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ πολύ σοβαρά το λέω κι ασφαλώς το εννοώ. Εσύ που βλέπεις το αστείο? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι μια επανάληψη της έννοιας του όρου ΄δικαίωμα' θα ήταν χρήσιμη για όλους μας. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=giclas;897195]ξανασκεφτουτω...............
οτα ειχα το ΚΤΜ gs600 replica (rotax) το τι περασα δεν μπωρης να περασει απο το μιαλοσου,το τι εκανε ? μεχρη κε σουζα με πεμτη ταχητιτα αλλα ομως οταν εμενε αστα....αρκη να αναφερω οτι μου κοπηκε ελατηριο βαλβηδας εισαγωγης, κε τα γκαζια γκαζια ,για να παρη μπρως ηθελε αγιο ευχελεο τεληκα ανακαληψα τα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΜW,ξεκηνησα με Κ100rs 16v κε δεν θυμαμε να ειχα ποτε μηχανηκο προβλημα[/QUOTE] ............ |
|
|