|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ποιά μηχανή να επιλέξω ???
Καλώς σας βρήκα παίδες!Οδηγούσα για χρόνια honda (transalp,africa,varadero) και τα τελευταία 4 χρόνια το γύρισα σε bmw.Πρώτα ένα f800s και μετά k1200s.Τώρα είμαι πάλι σε αναζήτηση μηχανής και σκέφτομαι να "ψηλώσω" πάλι με on-off, δηλαδή gs.Το ερώτημα είναι 1150gs ή 1200gs (μεταχειρισμένο φυσικά...) ?
Βοηθήστε... |
|
|||
|
|||
Βάλε τις φωτο από όλα δίπλα δίπλα και πάρε αυτό που σου κάνει κλικ.....όλα καλά είναι!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλημέρα!
Για το 1200άρι από ποιά χρονιά και μετά θεωρείται ότι έχουν διορθωθεί τα όποια προβλήματα;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωρη φιλε μου δεν αντεξα..........
καλο ψαξιμο και καλοσωρισες. ......... |
|
|||
|
|||
Ααα και 1200διακοσαριδες .........μην το κανουμε π@υτανα το θεμα του ανθρωπου ακόμα δεν ηρθε.......
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιά μηχανή να επιλέξω ???
αυτη να παρεις που εναι σαν την ακατανομαστη !!!! [IMG]D:\Documents\My Pictures\71000005.JPG[/IMG] Last edited by giclas; 24-06-2013 at 01:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είδες ο Μαριος πόσο σεμνός ήταν... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Έχεις δίκιο!Ας μην αναφερόμαστε στα 1150άρια..
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιά μηχανή να επιλέξω ???
Αν είσαι μοναχικος τύπος και δεν θες προβλήματα και πήγενε έλα στα συνεργεία πάρε 1150 αν είσαι κοινωνικός τύπος πάρε 1200 θα ξέρεις όλα τα συνεργεία BMW της Αθήνας ,τους μηχανικούς με τα μικρά τους ονόματα στους καφέδες θα μιλάς για τα προβλήματα της μηχανής σου θα σε συμπονουν οι συνφορουμιτες θα βρίσκεται κοινές βλάβες ανάλογα με το μοντέλο που θα έχεις (αναρτήσεις,διάφορικα,βαλβίδες,ταχύ συνδέσμους,κλπ) γενικώς δε πρόκειται να πληξεις ποτέ !!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|