|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Samsung galaxy note 2
Το βαζω με επιφύλαξη μιας κ το λατρεψα σαν κινητο,αλλα ειναι αρκετα μεγαλο για το χερι μου τελικα... Το εχω αγορασει πριν ενα μηνα (ουτε, μηνα, 27 ιουλιου αγορασμενο) κ το δινω 360 ευρω.
Φωτογραφιες ειναι ανωφελο ισως να βαλω γιατι πραγματικα ειναι καινουργιο αλλα εαν θελετε σας στελνω. sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Samsung galaxy note 2
Να διευκρνησω οταν λεω επιφυλαξη εννοω οτι ναι μεν το θελω κ πραγματικα δε θελω να το αποχωριστω, αλλα...δε βολευει..
sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
μαρια θα ειθελες ανταλλαγη με s3 ασημι?????
|
|
|||
|
|||
Σου στελνω μνμ.
|
|||
|
|||
Ζητω συγνωμη κ αποσυρω την αγγελια.Παρακαλω πολυ να κλειδωσει κ σας ευχαριστω πολυ!
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αξιόλογο τηλέφωνο έτσι? Έχω το ίδιο και είναι από τα λίγα τηλέφωνα που εκτιμούν ιδιαίτερα και οι "γκατζετάκιδες".. οι οποίοι είναι και πολλοί αυστηροί στις απόψεις τους. Τώρα χρησιμοποιώ παράλληλα και ένα μικρό, ωστόσο στο εγγύς μέλλον μπορει να χρησιμοποιώ αποκλειστικα το note. Θα δείξει.. |
|
|||
|
|||
Ειναι πολυ καλο πραγματικα, και ειπα να κανω προσπαθεια να συνηθισω τις 5μιση ιντσες του γιατι απο λογισμικο κ καμερα σκιζει!
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Nαι όντως το μέγεθος είναι ζήτημα αν και εμένα με απασχολεί μόνο στο ζήτημα της φορητότητας. Όμως τέτοια ποιότητα κατασκευής και λογισμικού δεν νομίζω να βρεις εύκολα. |
|
|||
|
|||
Πραγματικα!!!! Σκεψου το εχω μολις 15 μερες κ ειχα ενδοιασμο για την αγγελια μονο κ μονο γιατι δεν με ενοχλουσε τιποτα στο τηλ.Απλα αν το έχω στα χερια μου πρεπει να το ριξω σε τσαντα για να κανω οτιδηποτε αλλο....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασικά δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς, αλλά το blue tooth είναι απαραίτητο και όντως δεν είναι να το έχεις στα χέρια σου με αλλα πράγματα αλλά αυτό είναι και το μόνο του μειονέκτημα που τελικά δεν είναι αφού αν δεν ήταν θα ήταν ενα απλό smartphone.... |
|
|