|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Integral abs
Από ότι κατάλαβα στο βίντεο ο τύπος καταργεί μόνο το σερβο όχι το ΑΒS και το integral.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το γράφω αποκλειστικά για το φρενάρισμα και όχι συνολικά, είναι προσωπική μου εκτίμηση.
|
|
|||
|
|||
και εγω μπερδευτηκα τωρα!...
Βαγγελη θελεις να καταργήσεις και τα 3 χαρακτηριστικα ή μονο το servo? ... προσωπικα συμφωνώ για την καταργηση του σερβο λειτουργιας (οχι γιατι δεν μ αρεσει σαν αισθηση αλλα δυστυχως γιατι σε βαθος χρονου εχει αποδειχτεί αναξιόπιστο και πανακριβο στην αντικατασταση του) αλλα την integral λειτουργια και το Abs τα θελω οπωσδηποτε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ειναι οπως τα λεει πιο πανω ο DoctorAbo, δηλαδη αφαιρωντας τη μοναδα τα φρενα γινονται συμβατικα χωρις ABS κλπ...
|
|
|||
|
|||
ΓΕΙΑΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ, ΧΟΡΙΣ ΑΒΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟ , Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΛΙΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ, Η ΜΑΝΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
|
|
|||
|
|||
Επειδή όλη τη δουλειά στο φρενάρισμα την κάνει η μονάδα ( abs – integral ) και η μανέτα αλλά και το ποδόφρενο απλά στέλνουν τα υγρά ΠΡΟΣ την μονάδα θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε ABS & INTEGRAL χωρίς την μονάδα. Σωστά ?
Από την άλλη πλευρά η πίεση της μανέτας και του ποδόφρενου θα αρκεί για να σπρώξει τα έμβολα της δαγκάνας στην δισκόπλακα ? |
|
|||
|
|||
προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι το gs δεν οδηγειται!!!!χωρις abs απο καθημερινους χρηστες
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως είμαι της άποψης ότι όπως το χουν φτιάξει το μηχανάκι, δηλαδή με σερβομηχανισμό στα φρένα, με ABS και με συνδυασμένα φρένα το σύστημα λειτουργεί εξαιρετικά. Εάν το προσέχουμε να μη κολλάνε διακόπτες κλπ αντέχει πολλά χρόνια. Προσωπικά δε βλέπω κανένα λόγο γιατί να το αφαιρέσω. Αν χαλάσει το σύστημα θα δούμε.
|
|
|