Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Σιγουριά και ασφάλεια. Ποιότητα και αξιοπιστία. Αυτά μου αρκούν.............
|
Κοίτα που πήγα να σε υπερασπιστώ αλλά μάλλον μπερδεύεσαι.
1) Σιγουριά ότι δεν θα μείνει υποθέτω; ΟΚ πάσο. Βέβαια ο καθένας με την προσωπική του εμπειρία. Η BMW αυτή δεν με έχει αφήσει. Η προηγούμενη με άφησε δυο φορές από αλυσίδα (τη μια πάνω στο Πήλειο) αλλά και τις δυο με δική μου βλακεία. Ένα Honda που είχα πριν έκανε το εξής απλό... έκοψε όλα τα μπουλόνια του μουαγιέ πίσω και γύριζε το γρανάζι χωρίς να γυρνάει η ρόδα. Αλλά οκ δεν σκοτώθηκα. Ήταν βέβαια 3:30 το βράδυ και ήταν λίγο θέμα.
2) Ασφάλεια; Πλάκα με κάνεις ε; Η BMW GS είναι πολύ απλά από τα ασφαλέστερα δίτροχα στον πλανήτη. Μπορώ να σου γράψω ένα βιβλίο ΜΟΝΟ από τις δικές μου εμπειρίες.
3) Ποιότητα; Ναι last year. Βέβαια και last year άντε βρες Honda με ΚΑΛΑ πλαστικά. Ξέρεις. Που να μην πάθουν ψώρα. Να μην ξασπρίσουν (στην καλύτερη) κλπ.
4) Αξιοπιστία ακούω. Αξιοπιστία υποτίθεται δεν έχω. Καλά. Σε ανάγω στο #1 (που ουσιαστικά το ίδιο πράγμα λέει).
Μη χαλάμε το thread όμως. Άντε να έρχονται τα πρώτα περιοδικά με previews! Που είστε οι συνδρομητές των ξένων; Σκάνερ δεν έχετε; Είπαμε το MCN ήδη βγήκε και έχει άρθρο!