|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 !!!!
ΦΡΕΣΚΟ..........:
Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση... Εκεί που καθότανε, του λέει ο σατανάς "Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι". Απαντά ο τυπάκος εμβρόντητος, "Ε όσο να ναι κόλαση, τι µε περιµένει... αναθεωρώ τα λάθη που µε έφεραν εδώ..." Σατανάς - "Ίσως όμως να µην είναι τόσο άσχηµα όσο νοµίζεις... - να σου πω καπνίζεις ? Τύπος - "Ε Κανά πακετάκι τη µέρα το κάπνιζα.." Σατανάς - "Τις Δευτέρες έχουµε ηµέρα καπνίσµατος µε τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσµο - για καρκίνο µη φοβάσαι , ήδη νεκρός είσαι" Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα... Σατανάς - "Πίνεις?" Τύπος - "Ε όλο και κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω..." Σατανάς - "Τις Τρίτες είναι µέρα ποτού , µε τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια µη φοβάσαι, νεκρός είσαι..." Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον! Σατανάς - "Τζογάρεις ?" Τύπος - "Για να µαι ειλικρινής - μετανιώνω που άφησα την οικογένεια µου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους µου για το καζίνο , αλλά ναι τζογάριζα...". Σατανάς - "Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν µπαρµπουτάκι - και να χρεοκοπήσεις στα @@ σου..." Ο τύπος τώρα μέσα του λέει - ρε δεν είναι κι άσχημα , καλά που ήρθα εδώ... Σατανάς - "Κανά τσιγαριλίκι έκανες , πες αλήθεια?" Τύπος - "Ναι έπινα κανά ζωνιανό που και που..." Σατανάς - "Πέμπτες ημέρα ναρκωτικών , οι καλύτερες κόκες από Κολοµßία , τα πάντα... και να εθιστεις τι σε νοιάζει, νεκρός είσαι." Ο τύπος πλέον είναι µε χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας... Σατανάς - "Να σου πω , μεταξύ µας, τον έπαιρνες που και που από πίσω ??" Τύπος - "Α σατανά µου όλες τις αμαρτίες έχω κάνει , αλλά αυτό ΠΟΤΕ." Σατανάς - "Χµµµ... τότε οι Παρασκευές θα ναι ζόρικες... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 43 | 14-01-2010 02:43 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010 | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 81 | 08-01-2010 12:26 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 85 | 07-01-2010 05:11 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010 | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 164 | 06-01-2010 09:09 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 134 | 05-01-2010 10:47 |