GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Το Gs Forum > Σχετικά με τον διαδικτυακό τόπο > Ιδέες και σχόλια.

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 06-04-2010, 14:28
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Thumbs up 10.000 μηνύματα!

Τον Δεκέμβριο του 2008, μια παρέα φίλων αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό στα διαδικτυακά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα. Μια νέα προσπάθεια που θα συγκέραζε την εμπειρία του παρελθόντος με την αγάπη για τον μοτοσυκλετισμό, τα ταξίδια και την καλή παρέα.

Σήμερα, επιτρέψτε μου να γιορτάσω μαζί σας, τα προσωπικά μου "γενέθλια", την προσωπική μου "γιορτή" στο Gs forum, με την συμπλήρωση 10.000 μηνυμάτων.
Από της δημιουργίας του forum έως σήμερα, μπήκαν στην παρέα μας πολλά νέα πρόσωπα, που το καθένα έδωσε την δικιά του πινελιά στην συντροφιά μας. Πρόσωπα, που με την ενεργή συμβολή και συμμετοχή τους στις σελίδες του Gs forum καθημερινά, μας κρατάνε όλους "συνδεδεμένους", κολλημένους, άρρωστους αν θέλετε με την καλή έννοια...

Με όλα αυτά θέλω να τονίσω ότι αυτά τα 10.000 μηνύματα, δεν αποτελούν ξερά μηνύματα μονολόγου. Είναι διαδραστική καθημερινή επικοινωνία, είτε καλωσορίζοντας ένα νέο μέλος, είτε λέγοντας μια "καλημέρα", είτε ευχόμενοι σε έναν φίλο που γιορτάζει, είτε συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας, είτε οργανώνοντας έναν καφέ, μια εκδρομή ή ένα ταξίδι, είτε αναλύοντας τα υπέρ και τα κατά του εξοπλισμού μας, είτε συμμετέχοντας σε μαθήματα τεχνικής και ασφαλούς οδήγησης, είτε παρέχοντας ή εισπράττοντας τεχνικές και μηχανολογικές συμβουλές, είτε δημοσιεύοντας ή αξιοποιώντας μια αγγελία, είτε τέλος συμμετέχοντας σε μια συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος.

Μέσα από αυτά τα 10.000 μηνύματα, γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, έκανα νέους φίλους, μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω σε πάμπολλες εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδος.

Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ όλους σας για την παρέα που κάνουμε και χτίζουμε καθημερινά την κοινή μας πορεία προς το μέλλον!

Καλή μας συνέχεια...
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης