|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλο σου ταξιδι Κωστα!
Πριν δυο ωρες ο γαμπρος μου ο Κωστας "εφυγε" απο αυτον τον κοσμο.
Στις 5 το απογευμα επεσε σε κωμα και στις 10 μπηκε σε μηχανικη υποστηριξη. Εγκεφαλικη αιμοραγια στην αρχη και ανακοπη στην συνεχεια. Ευχομαι ο Θεος να του αναπαυσει την ψυχη και απο κει πανω να μην ξεχασει ποτε την κορουλα του, 3 χρονων, και την γυναικα του, την αδελφη μου. Θα ηθελα να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους βοηθησαν, δινοντας αιμοπεταλια, ωστε να του δωσουμε λιγους μηνες παραπανω ζωη και να τον κανουμε να ελπιζει οτι απο τα αιμοπεταλια που δωσαμε θα μπορουσε να εκλεβε λιγες μερες ζωης ακομα. Ολα πηγαιναν ωστε σε δυο μηνες να κανει μεταμοσχευση μυελου και να κερδισει 4-5 χρονια ζωης ακομα. Ναι ρε γμτ, εστω και 4-5 χρονια. Γιατι οχι; Θελω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους ηθελαν να πανε αλλα δεν πηγαν. Θελω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους διαβασαν την εκκληση μου αλλα δεν πηγαν απο φοβο. Και δεν το λεω ειρωνικα. Το εννοω. Γιατι και γω φοβομουνα να δωσω αιμα και δεν ειχα δωσει ποτε μου για κανεναν, αλλα για τον γαμπρο μου το εκανα για πρωτη φορα. Και απο δω και περα θα το κανω πιο συχνα. Τουλαχιστον να εχω ησυχη την συνηδειση μου, οτι με λιγο αιμα βοηθαω καποιον που το εχει αναγκη. Καλο σου ταξιδι Κωστα. Καλο σου ταξιδι φιλε μου. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενα Καλο Καταστημα για Περιφερειακα Μηχανης? | sansiro.sugata | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 01-06-2010 10:01 |
Το ταξιδι που δεν εκανα ποτε.. | sansiro.sugata | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 11-11-2009 12:50 |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 13:50 |
Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 02-06-2009 00:42 |
Ποια ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα της συμβιωσης σου με την μοτοσυκλετα σου; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 19-03-2009 12:19 |