|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η ξανθιά και η πρώτη θέση
Η ξανθιά και η πρώτη θέση (ανέκδοτο)
Ένα νεαρό κορίτσι επιβιβάζεται στην πτήση ΒΑ3345 από Λονδίνο για Νέα Υόρκη και κάθεται στην Α θέση του αεροπλάνου. Όταν η αεροσυνοδός της ζητά το εισιτήριο συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα είχε εισιτήριο για την τουριστική θέση. Με πολύ ευγενικό τρόπο της λέει «Λυπάμαι αλλά κάθεστε σε λάθος θέση». - «Είμαι νέα, Ξανθιά και ωραία και πάω στην Νέα Υόρκη να γίνω Τοπ Μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο!» απαντάει η κοπέλα. Η αεροσυνοδός ξαφνιάστηκε από την απάντηση και αποφάσισε να φωνάξει τον προϊστάμενο της. Αυτός σκεπτόμενος ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν επρόκειτο να ταξιδέψει τζάμπα στην Α θέση, πλησίασε με πυγμή την νεαρή κοπέλα και την συμβούλεψε να μεταφερθεί στην οικονομική θέση για την οποία είχε πληρώσει. - «Είμαι νέα, Ξανθιά και ωραία και πάω στην Νέα Υόρκη να γίνω Τοπ Μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο!» απάντησε η κοπέλα με πείσμα. Απογοητευμένος ανάθεσε το δύσκολο έργο της μεταφοράς της κοπέλας στο συγκυβερνήτη. Όμως και αυτός έλαβε την ίδια απάντηση από το νεαρό κορίτσι… - «Είμαι νέα, Ξανθιά και ωραία και πάω στην Νέα Υόρκη να γίνω Τοπ Μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο!» Έξαλλος ο συγκυβερνήτης αποφάσισε να συμβουλευτεί τον κυβερνήτη. «Μην ανησυχείς θα το τακτοποιήσω εγώ» είπε ο κυβερνήτης.» Ο κυβερνήτης πλησίασε την κοπέλα και της ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Καθώς ο κυβερνήτης επέστρεφε στο πιλοτήριο, το νεαρό κορίτσι σηκώθηκε από την καρέκλα του και κατευθύνθηκε προς την οικονομική θέση. «Μα τι της είπες;» ρώτησε έκπληκτος ο συγκυβερνήτης. «Της είπα ότι η Α θέση δεν πηγαίνει Νέα Υόρκη..» |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια αληθινή ξανθιά... | sakis656 | Αστεία Video | 2 | 13-03-2010 12:01 |
Ψάχνω επιπλέον θέση parking... | kostasvar | Ζήτηση | 18 | 01-02-2010 17:57 |
Σε εξαιρετικά δεινή θέση η Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 08-01-2010 16:54 |
Νέο εργαλείο της Google δείχνει τη θέση του συνδρομητή στο χάρτη | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 19-02-2009 12:21 |
Τι περιμένει μία ξανθιά? | PortoLeone | Ανέκδοτα | 2 | 23-01-2009 18:34 |