|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "ΒΙΒΛΙΟ" συλλυπητηρίων για τον Βασίλη (ekatontarxos)
> Ελπιζω να μου
> συγχωρεσετε την παρατυπια που > μπαινω στο φορουμ σας > χρησιμοποιωντας τους κωδικους > της Δωρας. Η Δωρα μου εδωσε τους κωδικους > της για να δω και εγω τις > αφιερωσεις σας. Αυτο με ωθησε > να γραψω δυο λογια για το Βασιλη. > Ο Βασιλης ηταν συνομηλικος > μου, εξαδελφος και φιλος. > Μεγαλωσαμε μαζι στην ιδια > γειτονια τη δεκαετια του ’70, παιζαμε μαζι οταν ειμασταν πιτσιρικαδες (ταβλι και > σκακι μεχρι τελικης πτωσης ) και καναμε ατελειωτες βολτες τα > καλοκαιρια με τα ποδηλατα. > Ξεκινουσαμε απο το Ανω Καλαμακι > και φταναμε μεχρι τη Γλυφαδα > και καμμια φορα μεχρι > Βουλιαγμενη και ακομα > παραπερα. Οταν μεγαλωσαμε λιγο πηγαιναμε > συχνα στη Γλυφαδα για καφεδες, > μπιλλιαρδο,σινεμα, κλπ. Εχω τις > καλυτερες αναμνησεις απο εκεινα > τα χρονια και δεν θυμαμαι να > ειχαμε μαλωσει ποτε. Ηταν ενα > καλοκαρδο, ησυχο, > δυνατο και πεισματαρικο παιδι ( > με την καλη εννοια). Μετα το 18 > δυστυχως χαθηκαμε λογω Στρατου, σπουδων και επειδη εφυγα για > το εξωτερικο. Τον ξαναειδα πριν δυο > χρονια περιπου, ειχαμε και οι δυο > αλλαξει παρα πολυ στην εμφανιση, > ομως και οι δυο νοιωσαμε την > οικειοτητα και ζεστασια που > παντα υπαρχει οταν δυο καλοι φιλοι > ξανασυναντιουνται εστω και μετα απο πολυ > καιρο. > Δυστυχως, ο Βασιλης εφυγε νωρις > και αδικα. Ολοι εμεις που ειχαμε > την τυχη να τον γνωρισουμε θα τον > θυμομαστε παντοτε, γιατι θα > νοιωθουμε ενα κενο μεσα μας. Για > μενα το κενο ειναι κυριως στην > παιδικη – εφηβικη ηλικια, για > εσας φανταζομαι ειναι στα κοινα > ενδιαφεροντα που ειχατε > αναπτυξει.Για την αμεση > οικογενεια του ο χαμος του > ειναι τεραστιος και > ακατανοητος. > Αν υπαρχει μια παρηγορια σ’ > αυτη τη συμφορα, ειναι οτι > τουλαχιστον εφυγε πανω στη > μηχανη του που τοσο αγαπουσε. > Καλο ταξιδι φιλε και ξαδερφε, Θα σε θυμομαστε παντοτε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γράμμα στο παιδί σας από τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 6 | 06-12-2009 13:19 |
Η προσευχη για τον μπαμπα | Alext | Χιούμορ | 4 | 29-05-2009 09:07 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 15:57 |