|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660!
Απόσπασμα:
Τα GPS δηλαδή αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα? Δεν έχω αγοράσει σχεδόν τίποτε από επίσημη αντιπροσωπεία και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με επισκευή ή αντικατάσταση ελαττωματικού προιόντος. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όταν έκαψε ο βιντεοπροβολέας μου τροφοδοτικό(αγορασμένος από online shop στην Ελλάδα) μεταφέρθηκε με δικά μου έξοδα στον εισαγωγέα και αυτός ανέλαβε κόστος μεταφοράς στη Γαλλία και επισκευής. Συνεπώς και στην άλλη άκρη της γης να είναι το service, δε με απασχολεί καθόλου αρκεί να είναι αξιόπιστο. Δεν είχα καμία γραπτή εγγύηση παρα μόνο την απόδειξη αγοράς. Στα παραεισαγωγής ίσως να υπάρχουν μεμονομένες περιπτώσεις αφού μεγάλος αριθμός κατασκευαστών στη συσκευασία εσωκλείει έντυπο international warranty. Αν ο έλληνας εισαγωγέας δεν το τηρεί ίσως μερικές επιστολές στην κατασκευάστρια εταιρεία να ήταν χρήσιμες Να ξέρουμε ποιοι κάνουν σοβαρό εμπόριο και ποιοί όχι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 121 | 25-10-2010 13:43 |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 150 | 06-04-2010 20:03 |