|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ζέστη από τον κινητήρα
αγαπητοί συμφορουμίτες!!!!!!
έχω μιά ερώτηση, προς τους οδηγούς του τόσο του 1200 GS όσο και του 800 GS. πόση ζέστη δέχεστε στα πόδια σας; έχω το DAKAR και το καλοκαίρι ο ζεστός αέρας στο δεξί μου πόδο είναι ανυπόφορος. Οταν φοράω μακρύ παντελόνι αντέχεται, με βερμούδα ούτε το δεξί καπάκι του ψευδοντεπόζιτου δεν τολμώ να ακουμπήσω. Οσο για τη γυναίκα μου διαμαρτύρεται για τη ζέστη που τρώει στην αριστερή γάμπα, όπως ανεβαίνει ο σωλήνας της εξάτμισης προς το καζανάκι. Ισως το επόμενο διάστημα το αλλάξω, και θέλω την εμπειρία σας, αν είναι να τρώω τέτοια πίκρα το καλοκαίρι, να το ξανασκεφτώ. Δεν παλεύεται ρε παιδιά! Μάλλον δε θα ξαναπάρω μηχανή με την εξάτμιση ψηλά! τα φώτα σας! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποιο άνθρωπος από τον άνθρωπο | gandreas | Διάφορα | 7 | 18-04-2010 00:01 |
Λάδια από κινητήρα | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 13-04-2010 00:03 |
Ένα ωραίο album, από τον S.T. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 17 | 10-12-2009 01:59 |
Αμμουλιανή- 640 χλμ. Μακρυά από τον παράδεισο | fidemporas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 27-07-2009 14:27 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 15:57 |