|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Touring in Budva-Dubrovnik-Sarajiebo-Visegrad
οι δρόμοι στο Μαυροβούνιο είναι άψογοι.Μελετημένα πράγματα...με τις απαραίτητες κλήσεις στις στροφές..κάνουν ακόμη και σκληρό τουριστικό brigestone να βελάζει!
το φλας με τις όμορφες εικόνες των ακτών,σου έρχεται σιγά σιγά και σου δίνει ένα αίσθημα ευφορίας καθώς μυρίζεις θάλασσα... το Μαυροβούνιο είναι σχετικά μικρό αλλά με τρελά στροφιλίκια τα οποία όμως δεν μπορείς να τα χαρείς και τόσο λόγω της πολλών τουριστών.σε 3 μέρες μπορείς να γευθείς όλα τα ορεινά περάσματα που καταλήγουν στις ακτές... ιδανικότεροι μήνες για επίσκεψη είναι ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης αν βοηθήσει βέβαια και ο καιρός..επειδή τα βουνά ξεκινούν απότομα,κρατάνε τα σύννεφα κοντά στις ακτές και ρίχνει συχνά πυκνά βροχές.αυτούς τους μήνες όμως δεν έχει και πολλούς τουρίστες και το χαίρεσαι καλύτερα! πλησιάζοντας την budva δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις... αν αναρωτιέστε τι φωτογραφίζει η μικρή χάιντι ,σας έχω έτοιμους.. είναι το περίφημο νησάκι της Μπούντβας που απο ότι έχω μάθει τα περισσότερα οικήματα μέσα στο νησί ανήκουν σε κάποιον έλληνα επιχειρηματία..μπράβο μάγκα! στο ίδιο σημείο,βρήκαμε και το νέο τρίκυκλο τέρας που τόσα έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό.. απο ήχο είχε μαμάτο και βαρύ...στον δρόμο δεν ξέρω πως πάει..όμορφο πάντως.. στάσου λίγο ρε μεγάλεεεεεε...μισό! στάαααασουυυυ μύγδαλααααααα μέσα στην budva σταματήσαμε για μια πίτσα στο φτερό να πάρουμε δυνάμεις να συνεχίσουμε..μια πίτσα μεγάλη και 2 κόκες..7 ευρώ να τα ακούνε μερικοί μερικοί... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW F650GS TOURING ICELAND | gelasios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 25-07-2010 18:57 |
Touring in Albania | tsompanis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 04-07-2010 13:09 |
ΣΤΟΛΗ ΕNDURO/TOURING RALLYE | loulou1100gs | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 09-01-2010 20:34 |
BMW R1200R touring special!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 11 | 31-07-2009 21:30 |
ΔΟΚΙΜΗ BMW F800ST: Sport ή Touring | arisxios | Άλλες εταιρίες | 3 | 06-03-2009 21:52 |