Απορίες για GS1200
Χαίρεται, σαν νέο μέλος ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα όσων αφορά το θεσπέσιο αυτό εργαλείο.. Μετά την στρατιωτική μου θητεία έβαλα στο πρόγραμμα να πουλήσω το γυμνό 6μισάρη και να κοιτάξω τους χάρτες αφ' υψηλού, μετρώντας πολλά χλμ και άνετα ταξίδια.
Κατέληξα στο GS μιας και όλα τα sport touring ή touring που διατίθενται ξεπερνούν κατά πολύ την τιμή του GS και δεν προσφέρουν τόσα καλούδια.. Έχω κάνει πολλά χλμ με γυμνά, μοτάρντ, στρίτ και..παπιά, έτσι λοιπόν λέω ότι σοβαρεύτηκα. Ζητάω λοιπόν ένα μηχανάκι που να μπορώ να το φορτώσω χωρίς να παραπονιέται και να μην σκέφτομαι τα χλμ μαζί με το μούδιασμα της γνωστής ευαίσθητης περιοχής..Μιας και 1.90 ύψος το GS από την αρχή (μια φορά το καβάλησα και πείστηκα) μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Δεν ενδιαφέρομε τόσο για off-road όσο για on-road και εδώ θα ήθελα την γνώμη σας..
Θα ήθελα να με ενημερώσετε επίσης για τα service του, κυρίως από οικονομικής άποψης και που μπορώ να τα κάνω (μένω πλέον μόνιμα Αγρίνιο). Κόστος ανταλλακτικών, αν είναι ζημιάρικο..
Συγχαρητήρια για το site σας και ευχαριστώ προκαταβολικά..
Μάνος
|