|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το σπυρί...
Ενας τύπος όπως ξυρίζεται μία μέρα βλέπει στον καθρέπτη ενα μεγάλο σπυρί στο μετωπό του.Φεύγει σφαιράτος για τον γιατρό και καθεται με αγωνία για την εξέταση.
Ο γιατρός παίρνει έναν μεγεθυντικό φακό και με μεγάλη προσοχή εξετάζει το σπυρί στο μετωπό του ασθενή του ώσπου μετα απο μεγάλη προσοχή του λέει το εξής..Φίλε μου αυτό που έχεις στο μετωπό σου είναι σοβαρό δέν είναι κάτι απλό.Είναι μιά εξαιρετικά σπάνια πάθηση του μετώπου και λεγεται "πουτσομετωπίαση" και η μοναδική θεραπία για αυτην την πάθηση είναι να ξεκινήσης άμεσα να ταξιδέυεις και να βλέπεις όσο το δυνατόν πιο πολλά πραγματα. Ο τύπος λοιπόν παρατάει την δουλειά του παίρνει τίς οικονομίες του και ξεκινάει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ώστε να δεί όσο το δυνατόν πιο πολλά πράγματα μπας και γίνει καλά. Μετά απο ένα χρόνο ταξίδια και ενω έχει δεί τα μισά αξιοθέατα της γης βλέπει οτι το σπυρί συνεχίζει να μεγαλώνει στο μετωπό του.Τότε νευριάζει και ξαναπάει στον γιατρο για να παραπονεθεί. Γιατρέ έχω γυρισει όλο τον κόσμο έχω δεί σχεδόν τα παντα και αυτό το παλιόπραγμα στο μετωπό μου συνεχίζει να μεγαλώνει.Και του λέει ο γιατρός. Ακου τι σου λέω και συνέχισε να ΄ταξιδεύεις και να βλεπεις πράγματα γιατί σε λιγο καιρό θα βγούν και τα αρχ@δια και δεν θα βλέπεις τιποτα... |
|
|