GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 02-09-2010, 11:02
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Για τους 800άρηδες

Παίδες Help!

Εδώ και καιρό ψάχνομαι να βάλω κάγκελα στο 800gs και όσο και αν το ψάχνω άκρη δεν βγάζω.

Πρώτα από όλα είμαι 1.93 κάτι το οποίο περιορίζει τις επιλογές μου γιατί σε κάποια κάγκελα (π.χ. Givi) βρίσκουν στα καλάμια των ποδιών.

Στο δια ταύτα, έχω καταλήξει σε 4 λύσεις η κάθε μία βέβαια με τα δικά της θεματάκια. Τις παραθέτω και περιμένω να ακούσω γνώμες.

1) Κάγκελα Touratech. Είναι όμορφα, προστατεύουν τα πλαϊνά πλαστικά σε ενδεχόμενη πτώση αλλά έχουν πρόβλημα στην εγκατάσταση. Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνονται σωστές βίδες και εκτός αυτού για να τοποθετηθούν σωστά πρέπει να φερθείς βίαια στους λαιμούς της εξάτμισης πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα ενοχλητικό και δεν συνηθίζω να φέρομαι με αυτό τον τρόπο στην καλή μου.

2) Κάγκελα Wunderlich Adventure. Πρόκειται για κάγκελα του γνωστού οίκου τα οποία είναι ενισχυμένα σε σχέση με τα basic που βγάζουν επίσης οι ίδιοι. Δείχνουν να προστατεύουν επαρκώς τα πλαϊνά πλαστικά , είναι αρκετά όμορφα αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν μπαίνουν μαζί με της μεταλλική ποδιά της μαμάς την οποία φοράει η καλή μου. Να βγάλω την ποδιά δεν θέλω καθώς εκτός από το κάτω μέρος η συγκεκριμένη προστατεύει και τις εξατμίσεις. Επίσης άλλο ένα αρνητικό των συγκεκριμένων είναι ότι βιδώνουν επάνω στο πλαϊνό στάντ.

3) Κάγκελα Adventure Spec. Πρόκειται για μικρή αγγλική βιοτεχνία η οποία βγάζει τα πιο σκληροπυρηνικά κάγκελα. Δείχνουν να προστατεύουν άψογα τα πλαϊνά πλαστικά καθώς φτάνουν ψηλά & εξέχουν πολύ ενώ είναι και ιδιαίτερα όμορφα. Το πρόβλημα με αυτά είναι ότι μου είπαν στην Bmw να μη βάλω επ'ουδενί κάγκελα που να εξέχουν πολύ. Μου τόνισαν ότι ενώ δείχνουν και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε περίπτωση πτώσης με χλμ η μηχανή έχει την τάση να ''τραμπαλιάζει'' επάνω στα κάγκελα με αποτέλεσμα να χορο###### και να προκαλείται τεράστια ζημιά. Συγκεκριμένα μου μίλησαν για περιπτώσεις που ενώ χωρίς κάγκελα θα είχαν € 1.000 - € 1.500 ζημιά έφθασαν λόγω του φαινομένου να έχουν ζημιές ύψους € 6.000!!! Εδώ να πω ότι τα ίδια ακριβώς φοβάμαι και για τα sw-motech που είναι παρόμοια.

4) Κάγκελα Bmw. Σίγουτα τα λιγότερο όμορφα έρχονται μόνο σε ασημί χρώμα ενώ δεν προσφέρουν επαρκή προστασία στα πλαϊνά πλαστικά.

Ουφ, τα είπα, περιμένω ιδέες και λύσεις από κατόχους..

Last edited by Neo; 02-09-2010 at 11:03.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης