Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Παιρνω τα ποδαρακια μου και περναω απεναντι την Καβαλας σε εναν παραδρομο ονοματι Σερρων στον αριθμο 87 σε ενα μαυριδερο μαγαζι που πουλαει ρουλεμαν και τσιμουχες και τον οποιο ξερω απο το 1980!!! Του λεω ''Κε Παναγιωτοπουλε θελω αυτα........τα εχεις? και ποσο κανουν?'' απαντηση ''ναι ψιλέ τα εχω και κανουν.......67ε σε SKF και 75e σε KOYO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για οσους ενδιαφερονται τωρα ¨η μελλοντικα '' Αφοι Παναγιωτοπουλοι, Σερρων 87 τηλ. 2105141986'' ειναι ο πρωτος παραλληλος δρομος στην Καβαλας (στα δεξια) οπως την ανεβαινουμε για Κορινθο στο υψος περιπου του Σαρακακη!
Συμβουλη: προτιματε τα γιαπωνεζικα (ΚΟΥΟ, ΝSK) διοτι ειναι made in Japan παντα και μεχρι σημερα, ενω τα SKF, FAG σαν made in sweden/germany πεθαναν (εκλεισαν τα εργοστασια εκει) και ειναι, στην καλυτερη των περιπτωσεων made in brasil!!
|
μπράβο σωστός.έχω ψωνίσει απο εκεί δυό φορές.τον ίδιο πρέπει να λέμε.
επίσης εκεί γύρω παίζει θησαυρός απο ανταλακτικά σε πολύ φθηνές τιμές.
τα skf είναι πολύ καλά ρουλεμάν και ευτηχώς απο ότι έχω μιλήσει με έναν αντιπρόσωπο υπάρχει ακόμη μεγάλο στοκ που είχε γίνει παραγωγή στην σουδία.εδώ στα γιάννενα τουλάχιστον υπάρχουν.
στα λάδια έχω βρει πιο φθηνή λύση στην πάτρα
το 15/50 το 18λιτρο 75 ευρω
3 αλλαγές και 3 λιτρα για συμπλήρωμα