ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΞΟΥΔΑ.....
Λοιπον η ιστορια ξεκιναει στις 11 Ιουλιου το βραδυ καθως γυρναγα το βραδυ απτην δουλεια, εξω απτο οακα σε μια στροφη εσβησε η μηχανη για πρωτη φορα.. την εσπρωξα μεχρι το σπιτι και την αλλη μερα την φορτωσα στην οδικη της bmw και την πηγα στο γνωστο συνεργειο στον Γερακα. Μου ειπαν πως πρεπει να γινουν καποιοι ελεγχοι να βρουν τι συμβαινει. Μετα απο καμια εβδομαδα και αφου επαιρνα καθε μερα τηλ. παω απο εκει και μου λεει οτι τους δειχνει μια βλαβη στην δεξια πλευρα της μοτο η οποια πρεπει να ειναι απτην πλεξουδα,και οτι δεν αφηνε ο εγκεφαλος να γινει καμια παρεμβαση. θα κανουμε μου λενε ακομα καποιες μετρησεις να σιγουρευτουμε σε συνεννοηση παντα με την Γερμανικη εταιρεια.Η εταιρεια ομως εκλεισε γα καποιες μερες το ιδιο και το συνεργειο τον Αυγουστο και ετσι περασε ο Αυγουστος. Αρχες Σεπτεμβρη παω παλι απο εκει και μου λενε οτι συνεχιζουν τις μετρησεις με εντολες της bmw γερμανιας και ψαχνουν να δουν τι συμβαινει.Μετα απο καμια 15 μερες παω απο εκει και μου λενε οτι δοκιμασαν αλλο εγκεφαλο και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει οποτε λεει λογικα ειναι η πλεξουδα.... Ωραια ρε φιλε τι κανουμε??? Θα στειλουμε μου λεει τις ενδειξεις στην Γερμανια να μας πουν τι θα κανουμε. καθε απαντηση απτην εταιρεια επαιρνε περιπου μια εβδομαδα.Γ@@ω τους υπολογιστες μου δηλαδη...Στελνει λοιπον η εταιρεια οτι πρεπει να αλλαχτει η πλεξουδα..Ωραια!!! Να σε ρωτησω ρε φιλε ποσο παει το μαλλι ξερεις??? Περιπου 1300-1400 ευρω χωρις τα εργατικα...
Πρωτο εμφραγμα...και τι κανουμε τωρα του λεω?? εγω μου λεει θα στειλω μειλ οτι η μηχανη ειναι απειραχτη χωρις καμια παρεμβαση απτην πλευρα του ιδιοκτητη και το πιο πιθανο ειναι να το καλυψει η εταιρεια μεσω της φιλικης εγγυησης μιας και η κανονικη εγγυηση εχει τελειωσει.
(gs 1200 07).Ωραια λεω παιζει να την γλυτωσουμε, καμια 15αρια μερες να ερθει η πλεξουδα και 1-2 μερες να φορεθει εχει περασει και ο μισος Οκτωβρης. Εγω απτην πλευρα μου επαιρνα καθε 2 μερες τηλ να ρωτησω που βρισκομαστε, οι κυριοι δεν μου εδιναν ποτε μια σαφη απαντηση και μου ελεγαν να ξαναπαρω.Αφου τελικα ξαναπερασα απτο συνεργειο μου ειπε ο κυριος απτα ανταλλακτικα οτι η Γερμανικη εταιρεια δεν καλυπτει την πλεξουδα και οτι περιμενουν απαντηση απτην ελληνικη μηπως το καλυψει αυτη.Εχω γινει εξαλλος με την ολη φαση καθως μεχρι σημερα εγω ηξερα οτι ΜΑΛΛΟΝ δεν θα πληρωνα και αφου εχει περασει τοσος καιρος και εχει αλλαχτει δεν μου ειχαν ξαναπει κατι τετοιο, εγω αδυνατω να πληρωσω... Τι προτεινετε λοιπον εσεις??? τι θα κανατε αν εισασταν στην θεση μου??
|