07-12-2010, 19:43
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
|
|
Σχετικά με τους moderator
Είναι καιρό που μου έχει δημιουργηθεί η απορία και πιστέυω ίσως και σε άλλους χρήστες, σχετικά με το πώς γίνεται ή πως μπορεί να έχει κάποιος τις προϋποθέσεις για να "γίνει" moderator και μέσω ποιας διαδικaσίας η με ποια κριτήρια επιλέγεται κάποιος αν υπάρχουν, γίνεται κάτι τέτοιο!
Ολο αυτό απλά παρατηρώντας στην περιήγηση μου όλο το διάστημα που βρίσκομαι στο forum κάποια μέλη τα οποία απο ότι θυμόμουν ότι ήταν απλοί χρήστες και στη συνέχεια πρόσεξα πως είχαν γίνει ήδη mods.
- Να διευκρινήσω πως δεν έχω καμία πρόθεση ή επιδίωξη για την παραπάνω κατηγορία χρηστών, δυστυχώς και να ήθελα δεν θα μπορούσα λόγω κυρίως χρόνου!
- Οι κατατοπιστικές απαντήσεις των ατόμων που γνωρίζουν την συγκεκριμένη διαδικασία, αν υπάρχει κάποια, θα βοηθήσει πιστεύω και κάποιους χρήστες οι οποίοι όντως ενδιαφέρονται και θέλουν να βοηθήσουν περισσότερο το παρόν διαδικτυακό τόπο μας.
- Επίσης η παραπάνω απορία εκφράζεται απο έναν κοινό χρήστη και υποστηρικτή του forum και είναι απολύτως προσωπική!
- Τέλος αν η παραπάνω ερώτηση έχει απαντηθεί παλαιότερα απο παρόμοιο thread ζητώ συγνώμη, καθώς η αναζήτηση μου δεν μου έβγαλε τίποτα σχετικό, ούτε και στην ενότητα με τους όρους χρήσης αναφέρεται πιστεύω κάτι τέτοιο!
|