Service Zumo 660 από Garmin!
Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα που είχα με το GPS Zumo 660, το οποίο το είχα αγοράσει από Αγγλία τον Μάϊο του 2008. Στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη, σύνδεσα την συσκευή στον υπολογιστή μου, γιά να του περάσω μία αναβάθμιση του λογισμικού. Αφού τελείωσε η διαδικασία αυτή, όταν έβαζα την micro SD Card με μουσική (MP3) στην συσκευή, η συσκευή έσβηνε. Μετά από πολλές δοκιμές κατάλαβα ότι έφταιγε...η μουσική... Έστειλα ένα e-mail στην Τεχνική Υποστήριξη της Garmin Europe, κ ο τεχνικός με συμβούλεψε να κάνω ένα master reset στην συσκευή. Αφού έκανα το master reset δεν άλλαξε κάτι, κ η συσκευή συνέχιζε να έχει το ίδιο πρόβλημα. Έτσι, έστειλα ένα νέο e-mail στην Τεχνική Υποστήριξη, κ οτεχνικός με πρέτρεψε να το στείλω γιά επισκευή. Έτσι κι έκανα. Το πακετάρισα κ το έστειλα στην Garmin Europe, κ την προηγούμενη εβδομάδα έλαβα ένα πακέτο από την εταιρεία. Το άνοιξα κ διαπίστωσα πώς μου έστειλαν ένα νέο GPS Zumo 660!!!
Τους έστειλα ένα ευχαριστήριο e-mail γιά την γρήγορη ανταπόκρισή τους στο πρόβλημά μου, κ γιά την λύση που έδωσαν.
Αυτές είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν φίλοι μου οι μεγάλες εταιρίες στο εξωτερικό, στους καταναλωτές τους!
Jefe
|