GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 18-04-2011, 11:30
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Έκανε και η μύγα κ***...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποιός το επέτρεψε αυτό παλικάρι μου.... και γιατί;
μήπως είναι το άλλοθι τους σήμερα ;
οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ αυτής της ατιμωρησίας ποιοί είναι ;
Ποιοί μετέθεταν στο Έβρο όποιον ταλαίπωρο υπάλληλο προσπαθούσε να κάνει την δουλειά του και δεν έκανε τα στραβά μάτια στις λαμογιές των κολλήτων τους..

Τους υπόλοιπους 4.700.000 (τα οχήματα στην Ελλάδα είναι περίπου 5.000.000) που πλήρωναν τα τέλη κανονικά γιατί τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι...

Πρόσεχε γιατί στο τέλος θα πιστέψεις ότι είσαι ίσος και όμοιος με τον Τζοχατζόπουλο, τον Μαντέλη, τον Ψωμιάδη και άλλους ταπεινούς συμπολίτες μας που μοιράστηκαν τον κόπο και τον ιδρώτα τους μαζί μας....

Ξερεις οτι μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις ενδοφορουμικα και δεν θα σε αφησω ασεντόνιαστο!!

Δηλάδη Σταυρο μου επειδη σου αφηναν ενα παραθυρακι -ηθελημενα και για ψηφοθηρικους λογους- να κλεψεις γινοσουν κλεφτης?
Δηλαδη αν ειχες μια διαβεβαιαωση οτι αν πας να κλεψεις την ΕτΕ θα εμενες κατα 90% ατιμωρητος θα την εκλεβες???
Δηλαδη Σταυρο μου εσυ δεν ηξερες οτι εισαι παρανομος για να φυλαγεσαι αφου καπου μεσα σου φανταζοσουν οτι δεν μπορει καποια μερα θα μας ''τιμωρησουν''!!!
Μυαλο στον ελληνα δεν υπαρχει?? ¨η μηπως κοιταμε το σημερα και δεν βλεπουμε ουτε το αυριο αλλα ουτε περαν της μυτη μας!!!!

Ξερεις τι μου θυμιζουν αυτα που γραφεις??? Το 2008 για να τονωθει η αγορα αυτοκινητου, καταργηθηκαν φοροι και τελη ουτως ωστε να παει ο ελληνας και να γορασει αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου!! Κι ετρεξαν οι μωροί και ανεξαντλητα ''πανεξυπνοι'' μεσα στην βλακεια και την μεγαλομανια τους Ελληνες κι αγορασαν απο cayenne μεχρι Hummer οι περισσοτεροι ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ!!!!!! Δεν ηξεραν οτι αυτο θα γυρισει εναντιον τους? δεν ηξεραν, απο το παρελθον, οτι η κυβερνησεις στην Ελλαδα το κυνηγανε το αυτοκινητο με τον ενα ¨η το άλλο τροπο?

Δηλαδη Σταυρο μου σου πετανε το καροτο εσυ το τσιμπας και μετα λες ''οχι δεν φταιω εγω αλλα ο αλλος που με παρεσσυρε?????''
Ετσι για να καταλαβεις οτι φταιμε ολοι μας.......εστω και λογω βλακειας!!!!!

Παμε τωρα στο αλλο εκεινο του ιδιου τσουβαλιου των 4,700,000 αυτοκινητων που πληρωνουν κανονικα τελη κυκλοφοριας οι οποιοι ειναι μειον 1,000,000 απο το παραπανω νουμερο!!! Δες το http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/sto_1_ekat_ta_anasfalista_oxhmata.833709.html

Ειναι λιγοι????? να πω δεν πειραζει...δυσκολοι καιροι??
Μενουν 3,000,000 οι οποιοι ειναι τυπικοι και μπραβο τους!!!

Οπως σου εξηγησα και σε άλλο νημα κι εγω διαχειριστηκα καποτε μαυρο χρημα......πολυυυυυυ μαυρο χρημα, σε τι διαφερω λοιπον απο τους Μαντελη, Τσοχα, Ψωμιαδη?
Κι εγω εχω αγορασει προιοντα χιλαδων ευρω ανευ αποδειξεως......σε τι διαφερω λοιπον απο τους Μαντελη, Τσοχα, Ψωμιαδη?
Δηλαδη, το ενα χερι νιβει το αλλο και τα δυο το προσωπο? Ωραια λογικη, αλλα δυστυχως ΜΟΝΟΝ ελληνικη..........λογω κουτοπονηριας!!!!!!!

Ειχα κι εχω το θαρρος να κανω την αυτοκριτικη μου και να δω που εφταιξα κι εγω ο ιδιος! Δεν γυρναω την πλατη μου στο προβλημα ριχνοντας ΟΛΕΣ τις ευθυνες σε άλλους γιατι με πιασανε κοροιδο κι εγω τσιμπησα το δολωμα αγαπημενε μου φιλε!!!

ΕΣΕΙΣ?????

Σας το ξαναλεω και οποιος θελει ας ακουσει οποιος δεν θελει.........
Αντι να ριχνετε τις ευθυνες ενθεν και κειθεν βγαζοντας την ουρα σας απεξω ΟΛΟΙ ΣΑΣ κοιταχτητε στον καθρεπτη και ρωτηθειτε που φταιξατε!! Ετσι θα μπορεσετε να συνεισφερετε στην ανασταση αυτης της χωρας ειδαλλως θα υποστειτε ολοι τις συνεπειες μιας χρεωκοπιας και τοτε δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτε!!!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 18-04-2011 at 11:33.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης