|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Έχω προσέξει διεθνώς στα fora (τα ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ για GS εννοώ) ότι τέτοιες αντιδράσεις παρουσιάζονται σε δυο περιπτώσεις:
1) Όταν μια μηχανή παθαίνει κάτι (πωπω έγκλημα). Εκεί όλοι όσοι είναι στημένοι θυμούνται γιατί έπαθε κάτι επειδή ΕΠΡΕΠΕ να το πάθει (επειδή είναι BMW κλπ.) και πως άλλα δεν το παθαίνουν (δεν λέμε ποτέ τι παθαίνουν ή λέμε κάποια για ξεκόλλημα και για να πάρουμε αυτοκόλλητο αντικειμενικότητας για το έτος) κλπ. 2) Όταν είναι να παρουσιαστεί κάτι νέο. Εκεί το εσώψυχο "ωχ Παναγία μου ακόμα πιο πίσω μένω, μα τι κάνουν οι δικοί μου", μετατρέπεται σε πόσο χάλι θα είναι το νέο και φυσικά επαναλαμβάνονται τα γιατί είναι χάλια και τα ήδη υπάρχοντα. ...και φυσικά όποιον "χαλάσει" αυτό, είναι και προβληματικός γιατί μάλλον δεν ανέχεται έξυπνο χιούμορ κλπ. Αναρωτιέμαι αν έχουν κάποιους με GS στα varedero fora (για παράδειγμα) να πετάν "χιουμοριστικά" σχόλια μέσα στο "ξένο" forum... και δεν εννοώ ξένο με την έννοια ότι δεν θα έπρεπε η φιλοξενία να είναι ανοιχτή για όποιον θέλει (το αντίθετο!) απλά ε οκ στο GS forum μας αρέσουν οι GS τι να κάνουμε, δεν θέλουμε κάθε λίγο κάποιον να μας λέει γιατί δεν θα έπρεπε να μας αρέσουν, άλλες φορές αστεία άλλες... αστειο-σοβαρά... πάμε στο moto.gr να το κάνουμε αυτό αν είναι. Επαναλαμβανόμενα αστεία δεν είναι και τόσο αστεία. Επαναλαμβανόμενες "διδαχές" δεν μαθαίνουν κανέναν. Στην ιστορία του entertainment οι μόνοι που νομίζω δεν βαρέθηκε κανείς να ακούει να ειρωνεύονται και να καυτηριάζουν κάθε μέρα, όχι δεν είναι ούτε ο Λαζόπουλος ούτε οι Αμάν... και οι δυο έχουν μεγάλες αντιπάθειες. Οι μόνοι λοιπόν που δούλεψε αυτό καλά είναι οι γέροι στον εξώστη του mappet show. Αυτά τα έγραψα με την ευκαιρία του post του napgeo μεν αλλά φυσικά δεν του προσάπτω όλα τα παραπάνω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (μην παρεξηγείς napgeo, δεν ξέρω που φτάνει το χιούμορ σου εξάλλου και που τελειώνει), απλά όπως είπα "με την ευκαιρία". Αντιμετωπίστε τα και αυτά... χιουμοριστικά (πάντως σίγουρα φιλικά). Last edited by NLS; 27-04-2011 at 15:10. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 22:22 |
"Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 14:07 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |