|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09
Έστω και καθυστερημένα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά στο Forum που με ανεχτήκανε και μου συμπαραστάθηκαν στο πρώτο μου ταξίδι με την μηχανή μου. Η εμπειρία μου ήταν φανταστική!!!!!!!! Ξεκίνησα για Ξυλόκαστρο και βρέθηκα σέ Άργος, Ναύπλιο, Θέατρο Επιδαύρου,στα στροφιλίκια μέχρι τον Ισθμό........
Άντε τώρα και στην επόμενη κοντινή διαδρομή που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη Την είπα και στα παιδιάτους είπα την ώρα που πίναμε καφέ στο Ναύπλιο: Δεν τρέχετε και πολύμόνο που δεν με έδειρε ο Άγγελος (αλλά ήταν πολύ ευγενικός και καλός μαζί μου φταίει το ότι έχω ποντιακή καταγωγή, δυστυχώς δεν είμαι ξανθιά) |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι - Φαγητό στη Χαλκίδα Κυριακή 7 Ιουνίου | Jorge | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 07-07-2009 01:19 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 29 Απριλίου | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 01-05-2009 13:51 |
Καφές στο Πόρτο Γερμενό το Μ. Σάββατο 18-4-09. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 24 | 28-04-2009 01:14 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 1 Απριλίου | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 04-04-2009 20:55 |