|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ταξίδι-Ευρωπαϊκό κομμάτι Μεσογείου
Τέλος Ιουλίου και για 15 μέρες, φεύγουμε 3 φίλοι μετά των κυριών μας, σε μια παραθαλάσσια διαδρομή στο Ευρωπαϊκό κομμάτι της Μεσογείου.
Συγκεκριμένα θα πάμε Αθήνα-Πάτρα-Ανκόνα-Ρώμη- Civitavecchia-Βαρκελώνη (Με καράβι)- Provence- Βόρειος Ιταλία-Βενετία-Πάτρα-Αθήνα. Διαμονή σε Ρώμη, Βαρκελώνη, Provence και Βόρεια Ιταλία. Μιας και κατά τα 2/3 της παρέας θα είναι το πρώτο μας Ευρωπαϊκό ταξίδι, θέλω να ρωτήσω τα εξής: Σε πιο παραθαλάσσιο σημείο της Βόρειας Ιταλίας αξίζει να μείνει κανείς? Πόσο χρήσιμο είναι το GPS? (κανείς μας δεν έχει και θα πρέπει να αγοράσουμε) Tips, εμπειρίες και προτάσεις για οικονομικό εξοπλισμό και ξενοδοχεία, εναλλακτικές διαδρομές, σημεία διαμονής και αξιοθέατα είναι ευπρόσδεκτα μετά χαράς!! Εγώ θα είμαι με F650GS (twin) και οι κολλητοί με ST800 και Fazer 1000 Καλές διακοπές σε όλους!!! Thanos |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ταξίδι με μηχανή - Προετοιμασία | Kolokas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 24 | 24-02-2010 00:52 |
Ταξίδι στ' όνειρο | teo40 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 18-01-2009 21:37 |