|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
....δε μαζεύουν τα λάδια από τους δρόμους!
Σήμερα το απόγευμα, 16:40 κατέβαινα προς το ιατρείο.
Οπως έστριψα από το Κάραβελ δεξιά στη Μιχαλακοπούλου, 20 μέτρα μπροστά από μένα ένα παληκάρι με Βέσπα να πέφτει. Μέχρι να σκεφτώ " ρε τον κακομοίρη" και να βγάλω τη μηχανή δεξιά για να πάω να βοηθήσω, πέφτω κι εγώ. Η μηχανή έφυγε φέτα! Είχε λάδια στη μέση του δρόμου, σε πλάτος ένα μέτρο και μήκος περίπου 50-60 μέτρα. Εγώ έχω μόνο γδαρσίματα στο δεξί χέρι από τον αγκώνα και κάτω, δεξί γόνατο και θλάση στα πλευρά δεξιά από την πίεση του χεριού. Η μηχανή έχει το μπροστά δεξί φλας σπασμένο και ψιλοστράβωσε το τιμόνι. Το ωραίο είναι ότι τα αυτοκίνητα που περνούσαν απλά παρέκαμπταν τις πεσμένες μηχανές και δυστυχώς το ίδιο έκαναν κι οι μοτοσυκλετιστές εκτός από έναν που σταμάτησε κι ήρθε να δει αν χρειαζόμαστε βοήθεια. Ακόμη πιό ωραίο, μετά από 5 λεπτά ήρθε κι ένα περιπολικό, αλλά δεν ήρθαν να δουν τι κάνουμε, είχαμε ήδη σηκωθεί, απλά κάλεσαν να έρθουν να καθαρίσουν το δρόμο. Η ατυχία μου είναι ότι πέτυχα πράσινο το φανάρι της διασταύρωσης. Αν είχα σταματήσει πολύ πιθανόν να είχα δει τα λάδια. Μεγάλη προσοχή φιλαράκια! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
.....στο δρόμο, γυρίζοντας την Ελλάδα. | fmargaritis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 27 | 04-07-2011 01:01 |
Κι όμως υπάρχουν αυτοί οι Νόμοι... | Gazi | Χρήσιμα | 11 | 07-01-2011 15:19 |
Ταυρομαχίες στους δρόμους της Πορτογαλίας | pirate | Αστεία Video | 6 | 19-11-2010 11:20 |
Το χόμπι μας | gandreas | Διάφορα | 31 | 16-03-2010 11:45 |
Ο ταχυδρόμος!!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 6 | 28-10-2009 19:02 |