|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερώτημα.....to be or not to be με ομαδική οδήγηση
δεν ξέρω αν έχει σχέση με κάποιο Ελληνικό μου γονίδιο, ξέρω πάντως ότι δεν έχει σχέση με κάποιο "αντιεξουσιαστικό" μου πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είναι μοτοβόλτα και τελικά δεν ξέρω και το νόημα μιας τέτοιας κατάστασης (ειδικά αν είναι να πάνε... 150χλμ. - δηλ. μια βολτίτσα) ...σιγά μη μοιραστεί και χάρτης ειδικής
σόρρυ δηλαδή και σόρρυ που ξαναγράφω αν και είπα ήδη την άποψη μου, αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να "αμυνθώ" αυτής της άποψης λες και η άλλη άποψη είναι "πιο σωστή" στο κάτω κάτω αν εμείς είμαστε "ανοργάνωτοι σαν Έλληνες", αυτοί είναι "άβουλα βλίτα σαν Μη Έλληνες" (καθ' υπερβολή φυσικά και με μια χαζή γενίκευση, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η οδήγηση στο χιόνι - Μύθοι και πραγματικότητα! | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 29-06-2009 15:54 |
Η οδήγηση μοτοσυκλέτας ... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 19-03-2009 12:23 |
Η οδήγηση στο χιόνι | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 10 | 19-03-2009 03:14 |
Υποχρεωτική η oικολογική οδήγηση στις εξετάσεις υποψήφιων οδηγών | BATIGOL | Επικαιρότητα | 8 | 09-01-2009 23:16 |
Η οδήγηση στο χιόνι - Μύθοι και πραγματικότητα | Cpt | Αυτοκίνητο | 4 | 24-12-2008 12:44 |