GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 03-10-2011, 15:57
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή ...μερικά προϊόντα έχουν διπλές τιμές....

Σήμερα το πρωί πήγα για ψώνια στο σούπερμάρκετ - μην αρχίσουν τίποτε σχόλια τώρα, ξέρετε από ποιούς γνωστούς αγνώστους - και πήρα και νες. Είχε λοιπόν στο ράφι δύο τιμές, μία 2,98 και μία 2,53. Παίρνω το κουτί και σκέφτηκα να ελέγξω στο ταμείο τι θα χτυπήσει. Μην τα πολυλογώ ξεχάστηκα και το κοίταξα στο σπίτι, είχε χτυπημένο το 2,98. Επειδή κάτι τέτοια μου τη δίνουν ξαναπήγα στο σούπερ και ζήτησα τον υπεύθυνο. Ηταν μιά κυρία και της είπα το πρόβλημα. Πήγαμε μαζί στο ράφι, σημειωτέον ότι ήταν το κάτω-κάτω, έσκυψε κι έβγαλε συσκευασία που έγραφε πάνω της -15%. Της είπα ότι αυτό είναι παραπλανητικό, δεν είναι δυνατόν το ίδιο προϊόν να έχει δύο τιμές. Είπε ότι είναι προωθητική της νεστλέ. ΑΥτό για μένα είναι αδιάφορο, ή θα έπρεπε να τα έχει όλα με τη μειωμένη τιμή κι ας έχει χασούρα, ή το "ακριβό" προϊόν να το πάει στην αποθήκη και να το επαναφέρει μόλις ολοκληρωθεί η προωθητική. Αυτό είναι δύσκολο μου είπε γιατί θα απασχολείται το προσωπικό κι άλλα τέτοια....

Για να μην παραπολυλογώ, εγώ πήρα πίσω τα 45 λεπτά.
Κατά τη γνώμη μου κάτι τέτοια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε αμέσως, ούτε μακάκες είμαστε ούτε τα παιχνιδάκια τους θα παίζουμε!
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης