|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αναρτήσεις
Καλημέρα αδέρφια, τα φώτα σας παρακαλώ.
Στο θέμα αναρτήσεις είμαι απο άσχετος μέχρι βλαξ θα τολμούσα να πώ, οπότε κάθε απάντηση στο thread θα πρέπει να γίνει σαν να μιλάτε σε 3 χρονών παιδί!!! Το πρόβλημα: Αναρτήσεις γιοκ!!!! Η μηχανή με τέρμα σφιγμένη ανάρτηση κάθεται...δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά, απλώς το καταλαβαίνει κάποιος νομίζω!!! Λύσεις: Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά ρώτησα 1-2 τιμές και ακουσα απο 1200 και πάνω...φυσικά δεν παίζουν αυτά τα λεφτά!!!!! μετά απο λίγο δάβασμα (επαναλαμβάνω είμαι άσχετος με το θέμα) και με την βοήθεια κάποιων μελών του forum έμαθα ότι το πίσω αμορτισερ επισκευάζεται απο εξειδηκευμένα καταστήματα, έτσι μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω και άλλο.... βρήκα λοιπόν μια εταιρία (Hyper Pro) που έχει δελεαστικές τιμες και καλό συνδιασμό...για να γίνω ποιο συγκεκριμένος μιλάω για το Hyper pro Combi Η λογική μου λέει πώς αν πάω την πίσω ανάρτηση για επισκευή, πάρω και αυτό το πακετάκι (άρα βάλω καινούριο ελατήριο πίσω + λάδια και ελατήρια μπροστά ) θα είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι αρχικά και φυσικά το κόστος θα πέσει κατακόρυφα, ενδεικτικά 240 combi 80 service 50 εργασία (τόσο μου είπαν) σύνολο 370... ποσό κατά πολύ ποιο εύπεπτο απο τα 1000++ Κατά τη γνώμη σας αξίζει κάτι τέτοιο η λ@λ@κίες σκέφτομαι? η χρήση της μηχανής είναι 99,9% ασφάλτινη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την φοροκάρτα | frits | Επικαιρότητα | 3 | 03-10-2011 23:42 |
Απαντήσεις (Ερωτήσεις?) σε καθημερινά θέματα! | dimitrisb | Διάφορα | 12 | 12-12-2010 13:17 |
«Επικίνδυνες» ερωτήσεις με δύσκολες απαντήσεις | frits | Ελλάδα | 5 | 03-03-2010 19:11 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |
ΒMW σειρά 3 E90 | Carduelis | Αυτοκίνητο | 0 | 23-11-2009 00:17 |