|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: καιει λάδια...πολλά?gs1150 adv?
Απόσπασμα:
Σπουδαία ισχύ: Παρόλο που δεν αγοράζεις ένα trail μηχανάκι γι' αυτό το λόγο, θα έλεγα ότι είναι η μεγαλύτερη απ' όλα τα μέγκα ον οφ (εκτός του Tiger που είναι 3κύλινδρο) Εδώ δεν έχω εγώ πρόβλημα με τα 85 του 11½, θα έχει ο 1200άρης με τα 105??? Κατανάλωση λαδιού. Ναι υπάρχει... αλλά είναι αμελητέα νομίζω. Μπορεί να είναι σπαστικό να ελέγχεις κάθε τόσο, αλλά δεν είναι δα και το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου! Τα 1100 και 1150 καίγανε περισσότερο. Τα 1200 καίνε ελάχιστο. Κούνημα μοτοσυκλέτας στις μεταβολές των στροφών. Υπάρχει και το καταλαβαίνεις ΜΟΝΟ στο ρελαντί όταν κάνεις ξερογκαζιές από το νεκρό. Που το πρόβλημα? Στεγανώτητας??? Δε σε πιάνω. Περισσεύει στα πλάγια της μοτό και είναι εκτεθειμένος. Καλύτερα εκτεθειμένος ο κινητήρας, παρά τα πόδια σου. Άσε που με ένα σετ κάγκελα δεν είναι εκτεθειμένος ούτε αυτός! Και να σου πω και το άλλο? Ποιος πιστεύεις θα πάθει μεγαλύτερη ζημιά στη τσέπη του αν πέσει. Αυτός με το GS ή αυτός με το Varadero? Ζεματάει τα πόδια το καλοκαίρι. Δεν το έχω καταλάβει ποτέ μου στα 6 χρόνια που το έχω, επειδή δεν έχω οδηγήσει ποτέ μοτοσυκλέτα με λιγότερα ρούχα από ένα τζιν. Κάποτε όταν το έκανα, ήταν πριν 20 χρόνια, όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν ήξερα τι πάει να πει "ασφάλεια" πάνω στη μοτό. Απόσπασμα:
Και μια σημείωση για το Varadero. Καλό χρυσό και άγιο, αλλά αν δεν σκάσεις ένα 1000άρικο για αναρτήσεις με το που βγεις από την αντιπροσωπεία της Honda, μηχανάκι δεν έχεις! Όταν είχα οδηγήσει ένα, μου θύμισε εκείνα τα παλιά Αμερικάνικα αυτοκίνητα που όταν πατούσες φρένο και τα ακινητοποιούσες, έκαναν μισή ώρα να σταματήσουν το παλατζάρισμα! Και για να απαντήσω και στο ερώτημα του τόπικ, τα λάδια που λες ότι καις, είναι πολλά. Απορώ δηλαδή που όλα τα παιδιά σου λένε δεν είναι τίποτα. Εμένα καίει το πολύ 200ml στα 1000χιλ κι όποιος με ξέρει, ξέρει και πως την οδηγώ. Ναι... όσο το χουφτώνεις το γκάζι, αυξάνεται η κατανάλωση λαδιού, αλλά όχι πάνω από 250ml/1000χιλ (τσεκαρισμένο εδώ και 6 χρόνια στο 1150 και 130000χιλ) Last edited by ALX; 24-07-2009 at 09:48. |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |
Τελικά κάθε πότε λάδια; | NLS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 27-05-2009 02:34 |