|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
1150 Γυρίζοντας το τιμόνι, σβήνει!
Είπαμε, είναι αντρικά μηχανάκια,
Αλλά το να περνάς λασπωμένη βρόχινη λιμνούλα, δίπλα σε αλυκή, με σαθρό έδαφος και στο μέσο της, όπως κουνάς το τιμόνι να σβήνει, ούτε ο o Τζακ Νόρρις δεν το θέλει! Το πρόβλημα το βρήκα μεν, αλλά θέλω συμβουλές και τις γνώσεις σας. Τέσσερα καλώδια, ενώνονται κάτω από το τιμόνι, στον σκελετό. Ήταν κολλημένα με καλάι στις συνδέσεις. Ξεκόλλησε το ένα, και όταν δεν έκανε επαφή, η "Λύκαινα" έπαθε black out. Το ξανακόλλησα με καλάι, αλλά στρίβοντας το τιμόνι, τα καλώδια κινούνται, με αποτέλεσμα σήμερα να με αφήσει με 2 ξεκολλημένα καλώδια από τα 4. Υπάρχει λύση να μεγαλώσω τα καλώδια και να τα σταθεροποιήσω περισσότερο, αλλά η απορία μου είναι : Είναι αυτή η σύνδεση από το εργοστάσιο ή απλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε αυτή τη πρόχειρη λύση του καλάι , και έμεινε έτσι? Γίνετε 4 σημαντικά γυμνά καλώδια, απλά να κολλάνε ή υπάρχει κάποιος σύνδεσμος? Αν ναι , να τον βάλω εγώ, να ξεμπερδεύω. Συγνώμη αν δεν μπόρεσα να εξηγήσω ακριβώς το πρόβλημα και δυστυχώς δεν τράβηξα μια φωτογραφία και προς το παρόν η μηχανή είναι μακρυά σε φιλικό παρκιγκ, αλλά ελπίζω κάποιος να κατάλαβε. Ευχαριστώ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προβολάκι touratech σβήνει | mikochem | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 20-12-2011 12:02 |
BMW F650 GS 08' σβηνει!! | AlwaysFaithful | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-08-2011 16:28 |
Με ευθύνη της κυβέρνησης, το σκάνδαλο της Siemens "σβήνει" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 13 | 23-07-2011 16:06 |
Η Αθήνα σβήνει τα φώτα στις 26 Μαρτίου, Συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" | Bombito | Διάφορα | 11 | 18-03-2011 10:47 |
Η ΙΚΕΑ "σβήνει" τους λαμπτήρες πυρακτώσεως | MARK | Περιβάλλον | 3 | 12-01-2011 21:37 |