|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ποτε θα μαθει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ οτι η Λ.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ???
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
Ποτε ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑ ευκολοβολε τρι-μ@λ@κ@ θα το μαθεις? Η ΛΕΑ (Λωριδα Εκτακτης Αναγκης).... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!!! ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Αλλος ενας ανθρωπος, που τυχαινει να γνωριζω, και ηταν σπουδαιος 75χρονος, ακομη δημιουργικος, εφυγε απ την ζωη το πρωι απο ασυνειδητο φορτηγατζη που επεσε πανω του ενω ηταν σταματημενος με βλαβη με το αυτοκινητο του στην ΛΕΑ της Αττικης Οδου. Ας ειναι ο τελευταιος!!! υ.γ.πριν μια βδομαδα ειχα τυπο με το αυτοκινητο απο πισω μου, και ενω οδηγουσα στην δεξια λωριδα και δεξια δεξια σχεδον πατωντας την συνεχομενη ασπρη γραμμη της ΛΕΑ, ειχε το θρασος και μου κορναρε και μου επεξε τα φωτα για να κανω λιγο πιο αριστερα προς την μεσαια λωριδα για να με προσπερασει με την ανεση του απ την ΛΕΑ.....και σκεφτομουνα...ποσο μα ποσο ξυλο μεχρι να φτυσει αιμα θελει αυτος ο τυπος?γιατι αλλος τροπος δεν υπαρχει περιπτωση να τον εκανε ποτε να καταλαβει....ουτε προστιμο ουτε φυλακιση ουτε τιποτα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι θέλει να πει ο ποιητής όταν βγάζει ένδειξη DWALO? | vaskoukou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 12-03-2011 21:14 |
Όποιος νομίζει ότι έχει κότσια ας δει αυτό.... | frits | Διάφορα | 31 | 07-12-2010 19:09 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 05:20 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 23:41 |
Κινητό που φτιάχνει καφέ, παίζει φυσαρμόνικα, σε ξυρίζει κ.α | Black_Shadow | Διάφορα | 7 | 23-01-2009 23:34 |