|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μύθοι & Αλήθειες για το αλκοόλ !!!!!!!!!!!!
Μύθοι & Αλήθειες για το αλκοόλ
«Δεν έχω φάει τίποτα, λες να με πειράξει κανένα ποτηράκι;» ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΑΛΗΘΕΙΑ Η απορρόφηση του αλκοόλ είναι πιο γρήγορη όταν το στομάχι είναι άδειο. «Πιες λίγη σαμπάνια αντί κρασί! Θα σε ζαλίσει λιγότερο! » ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΜΥΘΟΣ Το αλκοόλ θα σε επηρεάσει πιο γρήγορα εάν καταναλώσεις ποτά όπως: σαμπάνια και άλλα αφρώδη κρασιά ή -αλκοολούχα ποτά αναμεμειγμένα με αναψυκτικά ή λεμονάδα « Νομίζω ζαλίζομαι...ήπια πολύ. Θα πιω ένα καφέ να ξυπνήσω ! » ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΜΥΘΟΣ Αν πιεις καφέ μετά την κατανάλωση αλκοόλ δεν θα μειωθεί η συγκέντρωση του αλκοόλ στο αίμα. Πιθανό να μειωθεί η υπνηλία. Μόνο ο χρόνος μπορεί να μειώσει τη συγκέντρωση του αλκοόλ στο αίμα. «Έχω πιει! Θα περπατήσω λίγο για να ξεμεθύσω πριν οδηγήσω.» ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΜΥΘΟΣ Η σωματική άσκηση δεν μειώνει το αλκοόλ στο αίμα. «Ήπιαμε πολύ, αποκλείται να γλιτώσουμε το αλκοτέστ! Μου δίνεις μια μέντα για να ξεγελάσουμε την αστυνομία; » ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΜΥΘΟΣ Το αλκοτέστ θα ανιχνεύσει το αλκοόλ που ήδη απορροφήθηκε στον οργανισμό σου. Δεν χρειάζεται να «μυρίζεις αλκοόλ» για να έχεις υψηλή ένδειξη. « Έχω πιει πολύ, θα πιω μπόλικο νερό να μην με τσακώσουν στο αλκοτέστ! » ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΜΥΘΟΣ Η ποσότητα του αλκοόλ που έχει κάποιος στον οργανισμό του (εκπνοή/αίμα) δεν αλλάζει όσο νερό και αν πάρει. Αυτό που θα επηρεαστεί με τη λήψη νερού, είναι ότι θα μειωθεί η συγκέντρωση του αλκοόλ στα ούρα. ...................... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Simona Halep: Θυσιάζει το στήθος της για το τέννις | skippybi | Κόσμος | 29 | 23-01-2011 21:15 |
Οδήγηση υπο την επήρρεια αλκοόλ............!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 12 | 29-06-2009 16:19 |
Μύθοι και Αλήθειες για την τριχόπτωση | Alext | Διάφορα | 2 | 29-06-2009 13:53 |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |