|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Έτσι Ξαφνικά για χαλάρωση
Πριν από λίγο βγαίνω από το σπίτι και ο καιρός χαρά θεού Βάλθηκαν να μας τρελάνουν οι μετεωρολόγοι .Σκέφτομαι αμέσως και παίρνω τηλέφωνο τον Takis 04 τον Γιάννη Yns τον Gelasioς την κάνουμε για ένα βολταράκι εδώ τριγύρω μέσα μου λέει ο Γιάννης ο Τάκις πάει στα πεθερικά του για καφέ και ο Γιώργος έχει παρέα . Περιμένω τον Γιάννη και ξεκινάμε σε λίγο στο μυαλό μου έχω μια όμορφη διαδρομή στην ενδοχώρα. Κάμπος Αγίου Σύλλα – Προφήτης Ηλίας –Βενεράτο - Ασίτες – Πύργο –Πενταμόδι –Λουτράκι – Κρουσώνας –Ηράκλειο Για να δούμε τι θα προκύψει Λεπτομέρειες στην επιστροφή με πλούσιο φωτορεπορτάζ
Άντε και καλή Σαρακοστή ... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγαλεία για την Τίνα στο Παρίσι | ortho | Επικαιρότητα | 8 | 17-07-2011 09:06 |
Τι να βάλω στις ταχύτητες για να μη μαυρίζει το παπούτσι??? | CPretenteriS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 82 | 02-07-2011 16:46 |
Ρε και να σου βγει ο γιος σου έτσι!!!!!!!!!!!!! | bogart | Αστεία Video | 12 | 14-07-2010 08:35 |
Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 21:45 |
Ετσι,για την παρεα... | vasorfa | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-01-2010 17:46 |