|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Mοτοεξόρμηση Νο1 (Λίμνη Σμοκόβου)
Σάββατο, Μάρτης 24/3/2012....
Μέρες πριν, ο απαυτός μου με έτρωγε μια βολτούλα κάπου ημι-ορεινά, χωρίς πολυκοσμία με μπόλικα νερά και πρασινάδα... Είχα και τις μαύρες μου, που πάλι έχασα την πίτα της Κρήτης!!! Και, έτσι μου ήρθε φλασιά για Λίμνη Σμοκόβου... Τηλέφωνο στο Σωτηράκι (Sotiris_r) και το πακέτο έκλεισε... Βόλτα και τσιπουροκοψίδια στην Λίμνη, με τις γριές μας (όπως λέει και ο Βαγγελάρας)... Ραντεβού Σαββάτου μεσημεράκι 2.00 για βουρ για χλμ.... Οχι πολλά, καμιά 80αριά, έτσι να αερίσουμε το εγκέφαλο μας και να αναπτερώσουμε την "Ταξιδιάρικη ψυχή" μας... Η διαδρομή ήταν Καρδίτσα, Ανάβρα, Λίμνη, Λουτρά Καϊτσας πίσω για φαγητό/καφέ παραλίμνεια και επιστροφή στο "κλεινόν άστυ"... Αφήνοντας τον Θεσσαλικό κάμπο και στρίβοντας δεξιά, πιάνουμε την ανηφόρα για την Λίμνη, η οποία προβάλη σε λίγο, αρχοντικά μέσα από τα βουνά και την καταπράσινη χαμηλή βλάστηση... Το θέαμα μαγευτικό, και με το ζόρι κρατάς το μάτι σου στο δρόμο, μιας και θέλεις να ρουφήξεις την κάθε ομορφιά της... Ετσι θαυμάζοντας το τοπίο φτάσαμε στο Φράγμα του Σμοκόβου, στις πρόποδες του ιστορικού χωριού Κτιμένη... ... δεν χορταίνει το μάτι σου ομορφιά.... ... οι Αφρογερμανίδες παράταξη.... Η πανέμορφη γριά του Σωτηράκι, καμαρωτή στο Φράγμα... ... αλλά και ο Σωτήρης, σαν γύφτικο σκερνάπι καμαρώνει.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κακόβουλος κώδικας | Hekima | Επικαιρότητα | 11 | 01-04-2011 21:46 |
Γέλιο και στιγμές που κόβουν την ανάσα | MARK | Αστεία Video | 14 | 11-02-2011 17:48 |
Μονοήμερη εξόρμηση στη Κέα (Τζιά) 20.02.2010 | aeriko | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 47 | 23-02-2010 13:10 |
F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |
Ξανακόβουν κλήσεις οι κάμερες. | S.T | Επικαιρότητα | 6 | 21-01-2010 23:26 |