|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απορια σχετικα με τα στιγματα των gps
Απόσπασμα:
Για μένα όσο αστείο είναι να πει κάποιος ότι ανέβασες την διαδρομή για να πάρεις την δουλειά του Μανιάτη, άλλο τόσο είναι να κατηγορήσει τους Admin ότι είχαν κάποιο δόλο να το κάνουν αυτό, για ποιό λόγο, ίσα, ίσα που θα ήταν ένας ακόμα ¨κράχτης' για την επισκεψιμότητα του φόρουμ. Έχω την άποψη μου γιατί το έκαναν, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να την πω για λογαριασμό τους. Από εκεί και πέρα ο τρόπος που τους "εγκάλεσε" ο "Emix" δημόσια για ένα θέμα που δεν αφορούσε ΑΜΕΣΑ τον ίδιο (εκ των υστέρων παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ό ίδιος στην εκδρομή) μετατρέποντας τους αυτόματα σε "απολογούμενους" δεν ήταν ο ενδεδειγμένος και καλά έκαναν και δεν απάντησαν. Όλα τα παραπάνω είναι η άποψη μου πάνω στο θέμα, δεν διεκδικώ το αλάθητο και σέβομαι την όποια άλλη άποψη αρκεί να μην συνοδεύεται με ειρωνείες και προσβολές. Τέλος να γράψω ότι στα 3 χρόνια που γράφω εδώ έχουν σβηστεί και δικά μου post, δεν συμφωνούσα πάντα με αυτό αλλά κατανοούσα την ανάγκη να γίνει.. Πάντα φιλικά... (με χαλάει που πρέπει να το γράφω αυτό γιατί είναι αυτονόητο.) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στη σωστη στιγμη | panagiotis.farmer | Διάφορα | 7 | 31-10-2011 19:53 |
Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 19:59 |
εστω και την τελευταια στιγμή | z_atomic | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 21-06-2011 12:19 |
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων | MARK | Διάφορα | 22 | 30-01-2011 20:09 |
Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 21:00 |